Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2 hete szedek Mercilont, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete szedek Mercilont, de elgem van belőle. Abba hagyhatom? Mellékhatások.

Figyelt kérdés

2 hete folyton vérzek(erősen), rosszkedvű vagyok, amik persze felvannak tüntetve a betegtájékoztatón.

A legfurcsább, hogy a lábamon kiütés szerű, véres aláfutások vannak, és teljesen elvan nehezülve a lábam!

Valamint félek attól, hogy ha egyszer abbahagyom fogyatékos,beteg gyerekem születhet, vagy más betegségeim lesznek!

Ezek oktalan félelmek??

2009. szept. 27. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Beszélj orvossal, mert ezek elég súlyos mellékhatások.

Ha most a levél közepén abbahagyod, akkor készülj föl rá, hogy hosszú időre felborul a ciklusod; ezt elkerülendő legalább a maradék 7 szemet be kell szedni. Viszont ki tudja, nem járnál-e még így is jobban. Úgyhogy menj már holnap.

Ha abbahagyod, attól semmi komoly bajod nem lesz, legfeljebb a hormonszinted változásától lesz néhány pattanásod.

2009. szept. 27. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:

mercilonnal én is csúnyán megjártam

kijöttek a pattanásaim nagyon, köztes vérzéseim voltak, fájt a hasam

én most akarok váltani de azt az egy havit még szerintem szedd be

2009. szept. 27. 15:24
 3/3 anonim ***** válasza:
fogyatékos gyerekeid nem lesznek. a vérzés abszolút normális, én az első hónapot végigvéreztem aztán elmúlt, a véraláfutás meg kiütés valószínűleg egy idő után elmúlik, az elnehezüléssel lehet probléma. fáj is? mert ha fáj akkor azonnal hagyd abba. vannak netes dokik kérdezd meg tőlük mit csinálj. valószínűleg azt fogják tanácsolni hogy szedd tovább. 20L
2009. szept. 27. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!