Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete szedek Mercilont, de elgem van belőle. Abba hagyhatom? Mellékhatások.
2 hete folyton vérzek(erősen), rosszkedvű vagyok, amik persze felvannak tüntetve a betegtájékoztatón.
A legfurcsább, hogy a lábamon kiütés szerű, véres aláfutások vannak, és teljesen elvan nehezülve a lábam!
Valamint félek attól, hogy ha egyszer abbahagyom fogyatékos,beteg gyerekem születhet, vagy más betegségeim lesznek!
Ezek oktalan félelmek??
Beszélj orvossal, mert ezek elég súlyos mellékhatások.
Ha most a levél közepén abbahagyod, akkor készülj föl rá, hogy hosszú időre felborul a ciklusod; ezt elkerülendő legalább a maradék 7 szemet be kell szedni. Viszont ki tudja, nem járnál-e még így is jobban. Úgyhogy menj már holnap.
Ha abbahagyod, attól semmi komoly bajod nem lesz, legfeljebb a hormonszinted változásától lesz néhány pattanásod.
mercilonnal én is csúnyán megjártam
kijöttek a pattanásaim nagyon, köztes vérzéseim voltak, fájt a hasam
én most akarok váltani de azt az egy havit még szerintem szedd be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!