Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kata091 kérdése:
Vélemények/tapasztalatok a Velgyn fogamzásgátló
használatával kapcsolatban?
21/41 A kérdező kommentje:
Szóval, én ma tartok a 19. szemnél. Nem az 1. naptól fogva szedem, hnaem a 4.-en kezdtem el. Nem is volt pecsételő vérzésem az elején. De most, pár napja tartó enyhe barnás elszíneződést tapasztalok. Szerintem ez természetes mellékhatás, de azért örülnék ha a következő hónapban már nem lenne.
Pozitív mellékhatás a mellfeszülés/duzzadás. :-))
22/41 anonim válasza:
Én 2 hónapja szedem a velgynt .
Az első három hétbe hangulat ingadozásaim voltak, nagyon érzékeny voltam . A menszeszem normálisan megjött az utolsó előtti fehér tabletta bevétele után , 7 napig menstruáltam . A 2. hónapban elkezdtem hízni egy kicsit a tablettától , és még egy tünetet tapasztaltam mell feszülés és duzzadás . Remélem segítettem ;)
2013. júl. 12. 21:26
23/41 anonim válasza:
A menstruáció alatt a rózsaszínnel kell kezdeni, ugye?
2013. júl. 23. 11:57
Bal felső sarokban kezded ahol a START felirata van és a négy fehér tablettával fejezed be! Sorban kell szedni, nem cikk-cakkban! Én a harmadik szemnél tartok, első nap óta szedem, semmi bajom. Hízni nagyon nem szeretnék, de a dokim azt mondta nem is fogok tőle. Enni ugyan úgy eszek, étvágycsökkenést nem tapasztalok, sőt semmi egyebet. Aki régóta szedi, libidó csökkenéssel hogy áll? Ettől jobban félek mint a hízástól...Köszi a választ! :)
2013. júl. 29. 15:55
25/41 anonim válasza:
Én 2 hete szedem a Velgynt. Egy hete hasmenésem van, ami bizonyos időközönként jelentkezik, illetve folyamatos égő alhas 2 napja. Ezen kívül ideges vagyok és bármelyik pillanatban tudnék sírni. Az első héten antibiotikumot szedtem, így akkor nem is éreztem semmi mellékhatást. Elég szörnyű érzés, alig tudok mászkálni.. Ha az orvos nem talál megoldást, abbahagyom.
2013. okt. 20. 09:55
26/41 anonim válasza:
Én igazából az elviselhetetlen görcseim miatt kezdtem el szedni, így az, hogy mikortól hat nem számít. Szóval engem a doki először elküldött vérvételre (annyit mondott, hogy a gyógyszer megnöveli a trombózis esélyét, ezért az arra való hajlamosságot ki kell zárni), majd a tökéletes vérkép után írta fel kb 2 hete... Még annyit mondott, hogy a menzesz 1. napján kezdjem szedni, de azért olvassam el a tájékoztatót is... az első nap 20-án lett volna és délután már úgy tűnt tényleg meg is fog jönni (már 1-2 napja fájt a hasam és eddig is mindig pontos volt), tehát délután beszedtem a gyógyszert, de másnap reggelre semmi sem volt (azóta sem és a görcsök is abbamaradtak)... én most már csak amiatt aggódom, hogy ha rosszkor kezdtem el szedni, az lehet vmi káros hatással, más kérdéseknél csak annyit láttam, hogy így nem véd rögtön, csak az első levél után, de egyéb gondot nem jelenthet?
2013. dec. 22. 22:02
27/41 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Egyébként ezalatt a 3 nap alatt semmilyen tünetet nem tapasztaltam.
2013. dec. 22. 22:03
28/41 cakegyember válasza:
sziasztok segitségetek szeretném kérni ezt a tablettát menstruáció közbe is kell szedni?
(bocsi de nem kaptam felvilágosítást)
2014. jan. 3. 10:05
29/41 flowers00 válasza:
Sziasztok ! Én ma kezdtem el szedni a fogamzásgátlót a starttól. Leginkább azért mert szeretnék egy kicsit hízni tőle. Tudom, hogy alkattól meg egyéntől függ, de nektek mi a tapasztalatotok lehet tőle hízni?
2014. jan. 3. 17:51
30/41 anonim válasza:
Sziasztok! :)
Most, hogy eltelt jó pár hónap a kérdés feltétele után, mi a véleményetek a Velgyn-ről? :)
Lindynette20-ról váltok át a köv. hónapban, mert az utóbbi fél évben a gyógyszermentes időszak 3. napján iszonyú fejfájásaim voltak. Doki a Velgyn-t javasolta. :) Remélem megoldódik a problémám.
2014. márc. 13. 17:12
Kapcsolódó kérdések: