Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Ha egy kicsit lecsúszott a gumi de nem teljesen, és a végén vettük észre, akkor terheség lehetséges?
Hát, nem akarlak jobban elkeseríteni, de ha ápr. 11. volt a legutóbbi, akkor a lehető legrosszabbkor jött ez a baleset. Ha elment úgy, hogy meg volt csúszva valamennyire a gumi, simán kifolyhatott belőle.
Mondjuk érdekes, hogy nem maradt benned, amikor kivette. ez azért jó pont. De szerintem mindenképp menj el ma nőgyógyászhoz, mondd el mi volt. Valószínűleg 72 órásat fog javasolni.
Legközelebbre: legalább mielőtt elmegy a srác, nyúljon oda és nézze meg, a helyén van-e a gumi. És tartsa is inkább, amíg elmegy. (nem fontos persze neki, Te is foghatod)
Esetleg használhatnátok gumi MELLÉ spermicidet, ilyen balesetek elkerülése érdekében.
"legalább mielőtt elmegy a srác, nyúljon oda és nézze meg, a helyén van-e a gumi"
...helyett gondosan vegye fel, pont nem akkor kell sietni. Én közben kicsit látványra is szoktam dolgozni, úgy gondolom, jól teszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!