Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segítség! Ha egy kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Ha egy kicsit lecsúszott a gumi de nem teljesen, és a végén vettük észre, akkor terheség lehetséges?

Figyelt kérdés
Kimostam,és holnap veszek tesztet meg esemény utánit de csak este felé tudok,de most lehetség?! Mert tudom hogyha nem spricel akkor nem jut el ...tudom hogy sok ilyen kérdés van,és segítsetek ne bunkoskodjatok :s

2013. ápr. 25. 22:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Most rám ilyesztetettek. Bocsi április 11-től 15ig.Nem úgy csuszott le hogy az ágy végébe találtuk meg csak valamennyire de azt viszont nem tudjuk.
2013. ápr. 26. 06:47
 12/15 A kérdező kommentje:
És el is ment...
2013. ápr. 26. 06:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát, nem akarlak jobban elkeseríteni, de ha ápr. 11. volt a legutóbbi, akkor a lehető legrosszabbkor jött ez a baleset. Ha elment úgy, hogy meg volt csúszva valamennyire a gumi, simán kifolyhatott belőle.

Mondjuk érdekes, hogy nem maradt benned, amikor kivette. ez azért jó pont. De szerintem mindenképp menj el ma nőgyógyászhoz, mondd el mi volt. Valószínűleg 72 órásat fog javasolni.

Legközelebbre: legalább mielőtt elmegy a srác, nyúljon oda és nézze meg, a helyén van-e a gumi. És tartsa is inkább, amíg elmegy. (nem fontos persze neki, Te is foghatod)

Esetleg használhatnátok gumi MELLÉ spermicidet, ilyen balesetek elkerülése érdekében.

2013. ápr. 26. 09:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Vettem be esemény utánit,nem sokára tesztet is.Először történt ilyen,de úra voltam a helyzetnek :)
2013. ápr. 29. 16:57
 15/15 anonim ***** válasza:

"legalább mielőtt elmegy a srác, nyúljon oda és nézze meg, a helyén van-e a gumi"

...helyett gondosan vegye fel, pont nem akkor kell sietni. Én közben kicsit látványra is szoktam dolgozni, úgy gondolom, jól teszem...

2013. máj. 23. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!