Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segítség! Ha egy kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Ha egy kicsit lecsúszott a gumi de nem teljesen, és a végén vettük észre, akkor terheség lehetséges?

Figyelt kérdés
Kimostam,és holnap veszek tesztet meg esemény utánit de csak este felé tudok,de most lehetség?! Mert tudom hogyha nem spricel akkor nem jut el ...tudom hogy sok ilyen kérdés van,és segítsetek ne bunkoskodjatok :s

2013. ápr. 25. 22:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
Lehetsz
2013. ápr. 25. 22:31
 2/15 anonim ***** válasza:
Possible
2013. ápr. 25. 22:32
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Ha jut a hüvelybe ondo, akkor könnyen lehetsz terhes. De mivel az óvszer kicsit lecsúszott ezért juthatott ki a hüvelybe minimális mennyiség, amely a legtöbb esetben okozhat nem kívànt terhességet.
2013. ápr. 25. 22:36
 4/15 anonim ***** válasza:
Ennyire nem kell aggódni. Mennyire kicsit csúszott le? Mikor volt a legutóbbi menstruációd?
2013. ápr. 25. 22:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Mikor volt az utolsó menszeszed?

Sajnos megeshet, hogy terhes leszel!

2013. ápr. 25. 22:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Legutobb márc. 11.-én,mert hogy állítolag vmilyen nedves volt a farka,de nem az óvszer sikosítója,meg nem a saját váladéka ,hanem szerinte én voltam.Hát nem szeretnék az lenni..:) köszönöm az értelmes válaszokat.
2013. ápr. 25. 22:42
 7/15 anonim ***** válasza:
sztem kicsi az esélye, nagyon..
2013. ápr. 25. 22:44
 8/15 anonim ***** válasza:

Huha,akkor ugy néz ki, hogy terhes vagy.

Legalább a számitás szerint 2-3 hetes. Csináltass tesztet.

2013. ápr. 25. 22:45
 9/15 anonim ***** válasza:

Márc 11? tudod, hogy az több, mint 6 hete volt?

Elment benned, vagy előbb észrevettétek hogy lecsúszott?

A "ha nem spricel akkor nem jut el" elég butaság. Ráadásul a hüvelyöblítéssel simán bejuttathattad.

2013. ápr. 25. 23:06
 10/15 anonim ***** válasza:
Jaj,amúgy a teszt csak két hét után mutatja ki.
2013. ápr. 25. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!