Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesztelhetek már?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de olyan furcsa tüneteim vannak, aggódom, hogy netán terhes lehetek. 14 napja voltunk úgy együtt, hogy megszakítás nélkül fejeztük be. Tudom, hogy elvileg nem kellene semmi kiegészítő védekezés, ha van tabletta, de már annyit olvasni, arról, hogy ez mellett is sokan teherbe estek.
Szóval van 2 tesztem, már annyira idegesít, hogy nem tudok aludni, ah nem csinálom meg az egyiket, vagy szerintetek nem mutatna semmit? :/ Mint már mondtam, 14 napja volt az együttlét. jah, még annyi, hogy közben megvolt a megvonásos vérzés is, de azt is olvastam, hogy az nem jelent sokat.
2013. ápr. 24. 20:48
11/11 A kérdező kommentje:
Viszont elég nyúzottnak érzem magam..remélem, hogy csak az idjárás maitt
2013. ápr. 26. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!