Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitol lehet hogy faj a hasam alja. Szexelunk ovszerrel. Es neha nagyon belenyilal anyira hogy mozdulni sem tudok es napkozben faj a hasam alja ma megyek orvoshoz es felek. Szerintetek lehetek terhes?
Terhes nem. Valószínűleg begörcsöl a petefészked. Ez például gyakori jelenség nőknél, ha "hirtelen" élvez el.
Évekkel ezelőtt én is voltam nőgyógyásznál emiatt, és nekem ezt mondta az orvos. De elmúlik, csak néha begörcsöl. Érdemes pózt váltani ;) Vagy nem olyan durván csinálni, ha fáj...Van, akinek érzékenyebb, van akinek nem :)
Akkor erre a doki fog választ adni :D Mivel én nem vagyok orvos...Nem hinném, hogy terhességről van szó xD
Hiszen, ha már jó ideje fáj, akkor már észrevetted volna a terhességet.
Lehet, valami probléma van a petefészek tájékán, de akármi más is kiválthatja ezt (pl hallottam, hogy valaki hasi fájdalommal ment orvoshoz, és utána kiderült, vakbél gyulladása van).
Örök tipp:
Szex utan menjel el pisilni. Mindig. Legyen csak 2 csepp, de akkor is menjel el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!