Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abbahagytam a gyógyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abbahagytam a gyógyszer szedését. Holnap kellene megjönni így "előszőr". Mire számítsak? Lehet, hogy kimarad, vagy össze vissza fog megjönni?

Figyelt kérdés
2008. jún. 14. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is nemrég hagytam abba. Igen, lehet, h az első pár hónapban még össze-vissza fog megjönni. Vagy kimarad. Ez természetes, nem kell aggódni :-) megvontad tőle a hormont, ezért lehet, h összezavarodott a szervezeted.
2008. jún. 14. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy kimarad, nekem megjött eddig minden hónapban, csak nagyon rendszertelen. Szóval lehet hogy megjön.
2008. jún. 14. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én októberben hagytam abba, novemberben megjött rendesen, de azóta összevissza jön meg. Most úgy néz ki végre beáll, de a ciklusom 24 napos lett és sokkal sokkal kevesebb van mint eddig... Mondjuk én a remek Dianét szedtem szóval... remélem neked nagyobb szerencséd lesz.
2008. jún. 15. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én április elején hagytam abba és csak a múlt héten jött meg azóta először. Szóval két hónap kimaradt. De ez ilyenkor természetes hiszen megvontad a hormont a szervezetedtől. Ne aggódj neg fog jönni.

2008. jún. 15. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!