Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedjek gyógyszert alkalmi szex miatt?
Én nem szednék a helyedben emiatt gyógyszert. Ki tudja, meddig fog tartani vele ez a viszony - ha már a betegségektől nem is félsz. A gyógyszernek meg kell egy idő, amíg hatni kezd, ez változó. Lehet, hogy mire hatni kezdene, addigra már nem is akartok majd egymástól semmit. Utána viszont ahhoz is idő kellesz, míg visszaáll a ciklusod.
Nem az, én is szedek gyógyszert, de mi már egy éve együtt vagyunk, és még remélem sokáig így is lesz :) De a helyedben én inkább maradnék a guminál
19/L
Szerintem sem érdemes csak miatta, ráadásul a hatóidőre is várni kéne pár hétig a szexszel, de minimum kiegészítő védekezéssel csinálni, szóval fölösleges, hacsak nem utána is tervezed, hogy alkalmi szeretőid lesznek. Én a gumi mellett szavazok, így legalább semmiféle retket nem kapsz el senkitől és terhes sem leszel.
Remélem ez a baklövésed meg remek tanítója annak, hogy legközelebb védekezel szex közben, ha nem akarsz gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!