Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a netről fogamzásgátló tablettát rendelni?
Figyelt kérdés
Félek bemenni a Nőgyógyászhoz2013. ápr. 16. 19:29
11/28 anonim válasza:
Hűű, Neked erényöv kell, nem tabletta.
És ha véletlenül olyan részeg vagy, hogy kihányod a bogyót? Ilyen kérdéseket én is tudok feltenni...
12/28 A kérdező kommentje:
DE akkor még mien védekezési módok vannak még ha én nem akarok gyereket és esetleg a páromal havonta csináljuk?
2013. ápr. 16. 19:53
13/28 anonim válasza:
havi egyért végképp ne szedjél gyógyszert. Hidd el nem lesz a gond a gumival ha körültekintően használjátok, plusz használjatok pharmatex-et a kettő együtt még nagyobb biztonságot nyújt. De magában a pharmatex nem nyújt teljes biztonságos amellet sok a "baleset" de kiegészítésnek jó.
14/28 A kérdező kommentje:
Értem köszi :)
2013. ápr. 16. 19:58
15/28 anonim válasza:
Ha meg kiszakad a gumi, ott a 72 órás tabi, bár ahhoz is nőgyógyász kell. :D
16/28 A kérdező kommentje:
de én nem akarok hozzá menni mert nem szeretném ha turkálna ott alul meg hát időm sincs rá hogy oda menjek ezért olyan kéne nekem amihez nem kell nőgyógyász :/
2013. ápr. 16. 20:10
18/28 anonim válasza:
Hidd el, szívesen segítenék, ha tudnék.. Ilyen ember megérdemli, hogy a nem megfelelő tabletta szedése miatt meddő legyen, vagy épp trombózist kapjon.
19/28 anonim válasza:
Nem kell félni a nőgyógyásztól sem. De havi egyért tényleg nem érdemes gyógyszert szedni.
A gumi elég biztonságos. Amit írtak előttem, pharmatex krémet, tényleg nem rossz, ha használtok hozzá. (gyógyszertárban beszerezhető, felkened, 10 órán át hat) DE magában ez édeskevés!!! csak plusz biztonság miatt.
20/28 A kérdező kommentje:
A háziorvosal meg elég jóban vagyok :) o
2013. ápr. 16. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!