Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a netről fogamzásgátló tablettát rendelni?
Figyelt kérdés
Félek bemenni a Nőgyógyászhoz2013. ápr. 16. 19:29
1/28 anonim válasza:
de szexelni nem félsz? biztos baromi érett vagy.
2/28 anonim válasza:
kérlek ne szexelj ha nem tudsz szerezni! mert kib@szott hülye vagy és kár lenne ha szaporodnál.
3/28 A kérdező kommentje:
17 vagyok és hát nem bízok elégé a gumiban és sokan mondják a fogamzásgátló tablettát meg elvileg azért is javasolják mert gyengíti a menstruálás fájdalmait
2013. ápr. 16. 19:32
4/28 anonim válasza:
remélem sehogy. Nőgyógyászati vizsgálat nélkül komoly következményei lehetnek ha nem a megfelelőt szeded. Igenis menj el nőgyógyászhoz. Ha nemi életet élsz eleve kötelező, ugyanis könnyen lehetnek olyan problémák, aminek nincs semmi tünete de komoly károkat okozhat. Gondolom hallottál már a HPV-ről..... Nem gyerekjáték....
5/28 anonim válasza:
a hátrányait meg nem mondta senki? először olvass utána az egésznek részletesen, utána menj el orvoshoz, és kérd ki az ő véleményét is. ahhoz, hogy szedhesd, vizsgálatok is kellenek, remélem nem gondoltad, hogy majd te választasz egy bogyót csakúgy hasraütés szerűen, aztán majd megrendeled és jó lesz. gondolkodj már...
6/28 anonim válasza:
fogd meg magad és húzzál el az orvoshoz. nem feltétlen fog megujjazni ha csak tabit akarsz íratni. ha meg igen akkor kérd hogy a s€ggeden keresztül vizsgáljon meg!
7/28 A kérdező kommentje:
Még nem feküdtem le egyszer sem csak hát elég mély kapcsolatba kerültünk és ha nem csinálnám vele lehet elveszteném őt és állítólag elégé jól véd a tabletta de azt se tudom mit csinálnak a nőgyógyásznál azért is félek elmenni oda :/
2013. ápr. 16. 19:36
8/28 anonim válasza:
Bízzál inkább a gumiban.
Mi ez az ordas marhaság mostanában, hogy a fiatalok nem bíznak a gumiban... hülyék vagytok?
9/28 anonim válasza:
ja amúgy vagy a gumi jó szerintem. vagy én vagyok meddő.
10/28 A kérdező kommentje:
De hát ha esetleg elmegyek egy buliba és annyira részeg leszek és megfeledkezek a gumiról?
2013. ápr. 16. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!