Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig lecsúszott a gumi 2x is lehetek terhes?
az eset elött már csináltuk 1szer..
de utánna megint de akkor nem ment el észre vettük hogy valami nincs rendben és kivette.
utánna még 1 szer késöbb és akkor elment de megint lejjebb csúszott de fogtam amikor kivette és utánna még szorosan rajta volt kicsit talán kevesebben mint a felén de ugy húzta le. ja és ez a mensim 9.napján történ nagyon picit volt még ilyen barnás folyásom is.
bocsi ha kicsit értelmetlen eléggé parázok meg ideges vagyok.
18/L
nem értem pontosan h mi történt, de mind1
ment beléd jelentősebb mennyiségű sperma? ha nem akkor valszeg nem vagy terhes
a 9. nap azt jelenti h a menszeszed vége után 9 nappal, vagy h 9 napja jött meg? ha utóbbi akkor igen valószínűtlen h terhes legyél
am meg tudom ajánlani a fogamzásgátlót, és hopp máris nem kell parázni, plusz a szex is sokkal nyugodtabb, élvezhetőbb :)
9napja jött meg
igen most már mindenkép íratok fogamzásgátlót csak ennek legyen vége és ne legyek terhes.
Kezdjél valamit a helyesírásoddal, mert ez botrányosan sz4r. Alig értettem meg, hogy mit akarsz mondani. Elég elkeserítő, hogy a hímvessző nem ismeretlen elötted, de a ''sima'' vesszőt még hírből sem ismered.
Amúgy az esélyeid egy esetleges terhességre az elmondottak alapján elenyészőek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!