Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15 évesen mit kezdhetek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen mit kezdhetek ha kiszakad a gumi?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és barátommal szoktunk szeretkezni.(8 hónapja járunk..) Mit tudnék tenni hogy ha kiszakad a gumi? Az eseményutánit tudtommal nem írja fel az orvos, vagy de? vagy mi más módszer lehet még?

2013. ápr. 13. 22:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
bocsi, 8. akart lenni :/
2013. ápr. 13. 23:40
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

tehát javítással:

Kedves 8. válaszoló nagyon gratulálok... Mielőtt úgy szeded az eseményutánit, mint a cukrot és szerenecsétlen kislánynak írsz valóságtól eltérő dolgokat, jobb lenne ha tájékozódnál!

2013. ápr. 13. 23:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Nehogy fogamzásgátlót szedj ennyi idősen! Nem tenne jot a hormonjaidnak mert bőven fejlődésben vagy még.

Amúgy a kérdésre válaszolva: vigyázzatok es jobb minőségű óvszert vegyetek. A felhelyezès is fontos mert ha nem jól rakod fel akkor bizony kiszakad.

Amugy el kell menni nogyogyaszhoz vagy az ugyeletre es iratni kell 72 oras tabit.De nem olcso mulatsag.

Bocsi a helyesirasert de telefonon vagyok. Remelem segitettem.

2013. ápr. 14. 07:25
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne szedhetne???????Nekem pattanások ellen irta fel az Orvosom 16 évesen és szüz voltam.Semmi bajod nem lesz ha szedsz gyógyszert de ahogy el mész dokihoz hogy ez történt veled fel fogja ajánlani hogy menj vissza anyuddal és ír neked gyógyszert.
2013. ápr. 14. 08:18
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó! A fogamzásgátlót 16 év alatt nem is írják fel.
2013. ápr. 14. 09:42
 16/17 anonim válasza:
100%
Helyesen kell feltenni az óvszert és akkor nem szakad ki. Ne maradjon benne levegő az ondó tartálynál.
2013. ápr. 14. 12:19
 17/17 anonim ***** válasza:
tanulj még és nőj fel, mielőtt megint megdugod
2013. ápr. 14. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!