Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktus közben elszakadt a gumi de azonnal ahogy megláttuk, elmentem tusolni, majd az orvoshoz, szerintetek lehetek terhes?
lementünk az ügyeletre ahol kb 20 perccel az aktus után, az orvosnak elmondtuk hogy letusoltam gyorsan , emellett pedig szedem a fogamzásgátlót is, azt mondta akkor nem lehet baj.
Én mégis félek. :( Szerintetek lehetek terhes , már jönnek a gyógyszer után a tünetek .(a 72 órás neve -rigesoft )Elolvastam az útmutatót mégis aggódom .
Előre is köszönöm sziasztok.
1. a zuhany semmit nem segít, sőt...
2. rendszeres fog.gátló mellett nem vehetsz be esemény utánit
3. felesleges a gumi, felesleges a 72 órás
4. bármilyen gyógyszert is szedsz, az nem állít be semmilyen ciklust, egyszerűen kikapcsolja, és egy újat hoz létre, ne lepődj meg, ha az abbahagyása után még rendszertelenebb lesz
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de kb. minden mondatodban van egy marha nagy tévedés.. Jobb lenne ezeknek utánaolvasni, már csak a jövőre nézve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!