Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az aktus közben elszakadt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girl9686 kérdése:

Az aktus közben elszakadt a gumi de azonnal ahogy megláttuk, elmentem tusolni, majd az orvoshoz, szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

lementünk az ügyeletre ahol kb 20 perccel az aktus után, az orvosnak elmondtuk hogy letusoltam gyorsan , emellett pedig szedem a fogamzásgátlót is, azt mondta akkor nem lehet baj.

Én mégis félek. :( Szerintetek lehetek terhes , már jönnek a gyógyszer után a tünetek .(a 72 órás neve -rigesoft )Elolvastam az útmutatót mégis aggódom .

Előre is köszönöm sziasztok.

2013. ápr. 8. 18:09
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
a 72 órás gyógyszert az ügyeletes írta föl ,igen tudom elolvastam mindent tudom hogy most be fog zavarni , de a fogamzásgátlómat nem elsődleges célként szedem a teherbeesés ellen hanem a menzeszem szabályozására, tudom mi a következménye , csak féltem mert peteérés után történt a dolog.
2013. ápr. 8. 18:33
 12/24 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, a fogamzásgátló szedése mellett nem fogsz teherbe esni. Én a helyedben nem vettem volna be a 72 órás tablettát, és igazából nem értem, hogy az orvos miért írta fel. Teljesen felesleges volt! Ámbár most már mindegy! Abban viszont egyet értek veled, hogy inkább legyen a védelem dupla, mint semmilyen. Olvasunk itt bőven felelőtlen tinik által feltett kérdéseket, bődületesen nagy butaságokat. Felelősségteljes vagy, ezzel nincs semmi gond! Tudod aki akar, az mindenben talál kivetnivalót!!!
2013. ápr. 8. 18:35
 13/24 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem föl ezt a kérdést itt mert még én is tini vagyok nem mellesleg , nem szeretném senki életét tönkre tenni , lassan betöltöm a 18-at és még úgy érzem muszáj az a védelem , mert jobb félni mint megijedni. köszönöm a válaszodat, és remélem nem ítéltek el .
2013. ápr. 8. 18:39
 14/24 anonim ***** válasza:
olyan fogamzásgátlót szedsz ami mellett van peteérésed? Csak mert a fogamzásgátlók nagy része pont ugy hat hogy nincs peteérés. Hány éves vagy hogy még nem rendeződött? AZt nem is gyógyszerrel kéne rendezni hanme kiviszgálni mi agond és azt kezelni. Van hogy még súlyosbitja is a meglévő hormonális betegséget a fogamzásgátló.
2013. ápr. 8. 18:40
 15/24 A kérdező kommentje:
Igen olyat mert, 10 évesen jött meg és nem tud beállni , lassan 18 leszek ,de ennek az a lényege utána olvastam amilyen nekem van hogy a nyálkát változtatja meg , a méhnyaknál ,hogy a spermiumok ne tudjanak könnye át menni , és a méhfalamon is megváltozik a nyálkahártya tulajdonsága. Kb 12 éves korom óta szedem .
2013. ápr. 8. 18:47
 16/24 anonim ***** válasza:
63%
Elítélni nem ítélünk el, de fogamzásgátló mellett beteges aggódás bevenni a 72 órásat.
2013. ápr. 8. 18:56
 17/24 A kérdező kommentje:
Ennek örülök , de amíg a szüleim nem tudják addig kell a dupla védekezés( jó ez is beteges tudom ). De "Jobb félni ,mint megijedni"
2013. ápr. 8. 18:59
 18/24 anonim ***** válasza:
12 éves korod óta??? jesszus én erről megkérdeznék másik orvost hogy ez normális-e.... és nem gond-e. 12 éves kortól nem szokás felirni gyógyszert....
2013. ápr. 8. 19:47
 19/24 anonim ***** válasza:
ha ennyire stresszelsz, akkor ne dugjatok !!!!!
2013. ápr. 8. 19:51
 20/24 A kérdező kommentje:
Azzal kerestük föl a nőgyógyászomat mert 12 éves koromra ugye már 2 éve megvolt , de még mindig olyan volt , hogy hol 80 napra aztán 10 napra jött meg akkor a rendszeres sportra fogták a versenyekre. Azzal kerestük meg az orvost aki fölírta az a fogamzásgátlót amit mai napig szedek. Amúgy köszi a tanácsot , megfogadva ;)
2013. ápr. 8. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!