Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal pettingeltunk, igaz alsonemuben, lehetek igy terhes? Kicsit stresszes vagyok ez végett.
Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 18:34
1/12 anonim válasza:
te vagy a 10. az elmúlt egy hétben aki ezt a marhaságot megkérdezi. hogy lehetnél már terhes szerinted? tudod hogy lesz a kisbaba? nem kéne pettingelned amíg nem tudod hogy szaporodik a saját fajtád...
2/12 anonim válasza:
elösször is azért petting a petting mert NEM TÖRTÉNIK BEHATOLÁS. másodszor meg akármit is csináltatok nemtudom hogy miért bugyin keresztül..
5/12 anonim válasza:
"evégett" azt jelenti, valaminek a céljából.
azt, hogy valamiért, valaminek az okából vagy ideges, úgy mondják, "emiatt".
6/12 anonim válasza:
Sztem ezt nevezik annak, hogy megszállta a szent lélek XD... Ha ettől terhes leszel, akkor a gyereket nevezd david copperfield nek.
7/12 anonim válasza:
Könyörgöm, azt a nyamvadt nyolcadikas bioszkönyvet vedd má' elő és olvasd végig az "Ember szaporodása" című részt!
8/12 anonim válasza:
Nagyon buta vagy ha felmersz ilyen kérdést tenni. Attól még senki nem esett teherbe. Főképp, hogy alsóneműben voltál!!!! Higgadj le és kicsit gondolkozz.
9/12 anonim válasza:
Ezt a kérdést most olvastam csibefasz.com-on! :D
10/12 anonim válasza:
nem tom mért jössz a biosz könnyvel de abban semmi érdekes nincsen.......am megkérdezhetem tőled,aki irta ezt a bioszosat,hogy hanyas voltál belőle mondjuk 8.-ban????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!