Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meg szuz vaok es pettingeltunk...

Meg szuz vaok es pettingeltunk, aztan jobban felizgultunk es kicsit berakta, de 1x par masodpercre, azelott mar elment 1x es felek h spermas volt vagy valadekos? Amugy semmit nem ereztem nem fajt, nem vereztem, es terhessegi elso jelek sincsenek.

Figyelt kérdés
vajon terhes vagyok?
2010. máj. 22. 11:56
 1/9 anonim válasza:
38%
veszel terhességi tesztet és megtudod...-.-"
2010. máj. 22. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
5%
Majd a teszt megmondja, de az biztos h hülye vagy. -.-
2010. máj. 22. 12:03
 3/9 anonim válasza:
53%
100% hogy terhes vagy, 6-os ikrekkel,akik ráadásul fogyatékos ciganyok
2010. máj. 22. 13:20
 4/9 anonim válasza:
60%
te már akk nem vagy szűz cserebogár fejű xD
2010. máj. 22. 13:59
 5/9 anonim válasza:

Miért nem szoptad tisztára? Hiába. Ha nincs pénz gumira, meg gyógyszerre, akkor legalább eszetek legyen.

Amúgy minden együttlétet kezdj orálisan vagy verd ki neki (handjob), mert akkor a 2. menet már tovább fog tartani. Főleg ha a srác már régen volt nővel (vagy pláne ha még nem volt). Én anno 8-9 menetet is nyomtam le egymás után az első nagyon gyorsan ment, és mennyiség is volt rendesen. Az utolsónál már csak meleg levegő jött a "csőből".

Válasz a kérdésedre: ha a ciklusod is megfelelő, akkor igen, lehetsz terhes.

2010. máj. 22. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
60%

100%, hogy egy idióta kis ribanc vagy, aki nem bír magával. Ha valaki ilyen hülye, akkor miért szexel? Remélem nem vagy terhes, csak szaporodnának a hozzád hasonló retardáltak.

(Legalább a vajont nem valyonnak írtad.)

2010. máj. 22. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Ja és már nem vagy szűz, mivel berakta. Gratulálok.
2010. máj. 22. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
a terhesség első jelei nem egyből jelentkeznek, sőt valakinél nincsenek is különösebb jelei. és igen, lehetsz terhes ennyitől is, nem függ attól, hogy véreztél-e vagy érezted-e, bár azért fura, hogyha szűz voltál, akkor hogyhogy nem érezted, mikor berakta, azért azt lehet érezni, mellesleg így már nem vagy szűz. ha előtte már elment és nem mosakodott, akkor lehettek rajta életképes spermák, amelyek bőven elegek a megtermékenyítéshez.
2010. máj. 22. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:
A "Meg szuz vaok" és a "kicsit berakta" kizárja egymást, úgyhogy máűr nem vagy szűz. Aki szexelni tud, az ilyenekkel miért nincs tisztában???:(
2010. máj. 24. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!