Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihányt Jangee után meddig védekezzünk óvszerrel?
Sziasztok! 1,5 éve szedem a Jangee-t. Kedden kezdtem el az új levelet a 7napos szünet után és szerdán valami vírus miatt egész este hánytam. Kihánytam a tablettát is (tehát a második szemet!) és hiába vettem be póttablettákat azokat is kihánytam. Egyik sem maradt bennem fél-1óránál tovább. Ezután már nem vettem be több póttablettát. Majd csütörtökön már jobban voltam estére (de napközben még hánytam) és így a harmadikat a levélben már rendesen bevettem. Szex a hétnapos szünetben volt utoljára még a menstruációm előtt pénteken (majd szombaton megjött és kedden elkezdtem a levelet és szerdán hánytam ki). Tehát azt szeretném kérdezni, hogy nyilván kell kiegészítés, mert ha nem szívódott fel egyik póttabi sem, akkor az olyan, mintha kimaradt volna. De meddig? És szerintetek nem lehet gond abból, hogy a 7napos szünetben szeretkeztünk? Azóta nem, mert távkapcsolatban élünk.
Köszönöm előre is a normális válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!