Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rencsyke20 kérdése:
Mi a véleményetek a Jangee fogamzásgátlóról?
Figyelt kérdés
Nekem az orvosom kb 1 hónapja ezt ajánlotta! Kíváncsi vagyok h nektek a mellékhatások mennyire gyakoriak??És esetleg van köztetek olyan aki meghízott is tőle vagy esetleg fogyott??A tájékoztatóra 1 hét után már van védettség de ugye én még nem igazán tartom tartós időnek ahhoz h óvszer nélkül csináljam de viszont 1 hónap után csinálhatom már??? A menstruációtokra hogyan hat? erősebbek a görcsök vagy esetleg van olyan h kevesebb jön mint szokott?? Ugye 21 nap után 7 nap szünetet kell tartani ez idő alatt ugye meg kell jönnie tegyük fel nekem a nyolcadik napon jön meg akkor mit kel csinálnom??Előre is köszönöm a segítségeket!!2013. márc. 29. 12:25
1/4 anonim válasza:
nem mindenre fogok válaszolni, mert nem érint a dolog.
Ha a 8. napon jön meg, akkor is szeded tovább. Ennyi.
Lehet meg sem fog jönni.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha figyelnél nem azt mondtam h nem jött meg hanem csak példa kérdés volt!!!
2013. márc. 29. 12:40
3/4 anonim válasza:
Mit pattogsz? Teljesen értelmes választ kaptál az előzőtől, az egyik kérdésedre. Szövegértés 1-es. Ha ennyire buta vagy akkor inkább ne is szexelj....
4/4 anonim válasza:
hát én is jangeet kezdtem el szedni, nemsoká második levélel végzek, mellékhatásokat nem vettem észre, diétázok, de hízni még nem híztam, egy párszor előfordult h begörcsölt a hasam, de egyébként nem volt különösebb, mi a 13.szem után nem védekeztünk. menszeszem a gyógyszermentes időszakban a 4. napon jött meg, nagyon kevés volt szinte fura h milyen kevés és 4 napig tartott, pedig nálam 7napig volt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!