Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
18 eves csaj vagyok,a baratommal ez volt az elso,mar 7 honapja jarunk. Tablettat nem szedek de ovszert huzott a baratom es mindig megneztuk ha lecsuszott es lyukas se volt de azert meg ideges vagyok hatha valami modon megis? az ovulacio naptarat megneztem es nem esett bele az idopont de 2 menet volt 1 gumival az baj? de masodjara nem elvezet el.2013. ápr. 5. 14:47
1/8 anonim válasza:
A második menet után néztétek a gumit? Ha már gumit használtok nincs pénz többre?
2/8 anonim válasza:
elvileg nem de jegyezdmeg : 1menet 1gumi
4/8 anonim válasza:
Egy gumi egy menetre van. Az lenne a legjobb, ha vennél tesztet a biztonság kedvéért.
5/8 anonim válasza:
Nem valószínű,de 2 menet egy gumival?Ezt nem igazán értem...ha volt a gumiban sperma úgy nem ajánlatos együtt lenni,könnyen kifolyhat.Ha nem jön meg vegyél tesztet,de nem valószínű hogy terhes lennél.
6/8 anonim válasza:
ma 14:49: Attól hogy vesz tesztet még nincs biztonságban, amúgy sem mutatja még ki.
7/8 anonim válasza:
Nem is azt mondtam hogy azonnal nézze meg, gondolom tudja hogy 10 napig várni kell
8/8 anonim válasza:
Nem 10 napig, hanem 2 hétig!
Még a 10 u/ml-es teszt sem mutat minden esetben biztosat 10 nap után, és egyébként is a 25 u/ml-es tesztek a gyakoribbak, azoknak meg végképp kell a MINIMUM 2 hét (14 nap).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!