Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shan93 kérdése:
Corenelle fogamzásgátlót szedek, hónapok óta, de 26. án elfelejtettem bevenni a gyógyszerem. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Az ovulációm 16.án volt elviekben és minden más gyógyszert beszedtem, lehet, hogy a testemet az utolsóhéten való gyógyszerkieséssel összezavartam és megjött valamennyi, de mégsem rendesen, vagy ez pecsételő vérzés, és terhes vagyok? Piros is volt a vér meg barna is. Úgy olvastam különböző helyeken, hogy a piros nem utal terhességre és az ovulációtól számítva egy hét múlva jön meg, nekem ez több idő volt... és a gyógyszer nem bevétele pedig 3 napja történt, a beágyazódási vérzés pedig csak később kellene, hogy jelentkezzen, szintén egy hét után.2013. márc. 29. 14:02
1/5 anonim válasza:
Én nem igazán értettem, meg nem is igazán tudom mikor van a ciklusod, szerintem nem vagy terhes, de termékeny pont a két menstruáció között vagy.
3/5 A kérdező kommentje:
mivel ma fogyott el a gyógyszer, ezért nem értem mi ez a vérzéses dolog, csak 3 nap múlva kellene, hogy jelentkezzen. viszont ha azt nézem amikor kifelejtettem, kedden, akkor onnantól számítva ez 3 nap. és ezért gondoltam, hogy mivel tovább szedtem meg is akart jönni, de a további gyógyszerektől nem jött meg. ilyen létezik?
2013. márc. 29. 14:12
4/5 anonim válasza:
Utolsó héten kihagyott tabletta nem jelenthet gondot. Csak simán összezavarodott a szervezeted a kihagyás miatt, most meg már gondolom stresszelsz is. Én a múltkor véletlenül 2-t vettem be egyik nap, és 5 napot késett a menzeszem.
5/5 anonim válasza:
Igen úgy lesz ahogy írtad, ez egy kis megvonásos vérzés a kihagyott szemtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!