Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerinted mennyire megbízható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mennyire megbízható a megszakításos védekezés? Volt már belőle bajod?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 17:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel kinek a kije dolgozik hol és kinek mit hiszel. Nekem soha nem lett belőle bajom. Nem mondtam, azt hogy csinálja ő is ezt.. nem egy ismerősöm, barátom, rokonom van, akinek nem lett tőle semmi baja.. ennyit a kis előváladékokról.
2013. ápr. 3. 18:07
 12/20 anonim válasza:
100%
Nekem szegény barátnőm esett teherbe 14 vagy 15 éves korában a jópár évvel idősebb pasijától... mert elhitette vele,h így nem lehet baj. Na akkor azt képzeld el, milyen érzés lehetett neki. Én mondjuk annak a híve vagyok,h hagyjuk már az embereket maguk meghozni a döntésüket, viszont nem árt, ha tisztában vannak a tényekkel és lehetséges következményekkel. Visszatérve a bnőmre, persze elvetette a babát. De megviselte a dolog.
2013. ápr. 3. 18:10
 13/20 anonim ***** válasza:
67%

Te és a barátaid (meg Nyuszi rokonai és az üzletfelei) viszont NEM számítanak reprezentatív mintának.

Statisztika alapján 1 év alatt a párok 35 %-nak összejön ilyen "védekezés" mellett egy gyerek.

Ha valakinek van esze, akkor CSAK akkor védekezik így, ha nem rohanna a pozitív terhességi teszttel a kezében egyből kaparásra.

2013. ápr. 3. 18:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"Kit érdekel kinek a kije dolgozik hol és kinek mit hiszel. Nekem soha nem lett belőle bajom. Nem mondtam, azt hogy csinálja ő is ezt.. nem egy ismerősöm, barátom, rokonom van, akinek nem lett tőle semmi baja.. ennyit a kis előváladékokról."

Még lehet belőle bajod. vagy netán látod a jövődet, hogy soha nem leszel ilyen védekezés mellett terhes?

bármikor becsúszhat. Minden rosszindulat nélkül mondom ezeket. Lehet,hogy most minden okéé mert szerencsétek volt meg mit tudom én, de lehet 1 év múlva nem ez lesz.

Mindenre kéne számítani és ez itt a gond hogy vannak akik legyintenek egyet ezekre a komoly dolgokra pedig oda kéne figyelni rá. Rajtad kívül viszont elég sokan esnek teherbe emellett a védekezés mellett. . . .

2013. ápr. 3. 18:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem gondoltál, hogy talán gyereked sem lehet, te okos? Vagy esetleg a pasidnak?

Nem arról van szó, hogy szerinted mi a f@szság, hanem a statisztika mit mutat. És mondhatom anyukám, hogy te a kisebbséghez tartozol.

De eleve arra is gondolhatnál, hogy ezt az oldalt naiv kislányok/kisfiúk is olvassák, akik majd a te példádon felbuzdulva így fognak kefélni. Még ha veled nem is történik meg a baj, legalább annyi lehetne benned, hogy másokra is gondolsz, én nem vagdalkozol felelőtlenül a te kivételes eseteddel.

2013. ápr. 3. 18:49
 16/20 A kérdező kommentje:

Nyugalom emberek, nem kell egymást ölni!

Egyébként nem a statisztikákra vagyok kíváncsi, azokat én is ismerem, hanem a személyes tapasztalatokra.

Egyesek megtanulhatnának kérdést értelmezni.

2013. ápr. 3. 19:36
 17/20 anonim ***** válasza:
17%

Figyelj. lesz@rom a naiv kisfiúkat, meg kislányokat :D ha anyuka meg apuka nem tudta őket felvilágosítani, akkor így jártak. Nem vagyok már tizenéves hülyegyerek. Csak a véleményemet írtam le, de pontozzatok csak le :DD és megsúgom a sok nagyokosnak, hogy nem fog előfordulni velem ilyen, mivel tabit szedek -.-"

Nem lehet gyerekünk?? majd eldől pár év múlva, most nem is szeretnénk. Itt van az élő példa. Barátom szülei. SOSEM VÉDEKEZTEK, MÉGIS VAN KÉT FELNŐTT, EGÉSZSÉGES GYEREKÜK és nekik nem sikerült be egyszer sem. Az, hogy másnak besikerül, egyéni szociális probléma, én lesz@rom.

2013. ápr. 3. 19:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Hát pedig nagyon is tizenéves hülyegyereknek tűnsz a roppant értelmes hozzászólásaid alapján.

Kérdező: a statisztika a személyes tapasztalatok alapján készül. Egyesek megtanulhatnának logikusan gondolkodni.

2013. ápr. 5. 23:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

mi évekig így védekeztünk a férjemmel. persze ha becsúszott volna a gyerek, nem esünk kétségbe. tizenévesen más a helyzet. amikor gyermeket akartunk, nem szakítottuk meg, 2 hónap alatt össze is jött, szóval nem vagyok meddő.

szerintem az esetek 99%ban azért lesz terhes így a lány, mert a férfi nem húzza ki időben. nekem a párom mindig időben kiszállt.

persze nem mondom, h biztonságos, és tényleg akkor javaslom csak ezt a módszert, ha nem tragédia egy gyerek jövetele sem

2013. ápr. 10. 15:00
 20/20 anonim válasza:
11es igazából szerintem nem is a válaszod irritálja az embereket hanem a lekezelő és arrogáns stílusod.Ez független attól ,hogy hány éves vagy.Te úgy csinálod,ahogy akarod,de nem az az idióta aki még védekezik is.
2015. dec. 29. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!