Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz előtt a vérvételen kimutatja a füvet az eredmény?
Sziasztok!
A húgom teherbe esett,7 nap múlva lesz abortusza,és ha ez nem lenne elég,tegnap füvezett is.
A vérképében amit,csinálnak abortusz előtt kimutatható a fű? Hány napig látható még?Ha igen akkor mi jár érte.Már nagykorú.
Köszi mindenkinek
Szép család..
Abortusz, fű... gratulálok..
Egyetértek veltek, de ez nem válasz a kérdésére.
Addigra ha jól tudom kiürül belőle...
Na először is köszönöm a válaszokat már ami válasz volt a kérdésemre...
Ezzel a szép kis családról csak annyit,hogy nálunk egyetlen fekete bárány van és az ő.De attól még a húgom és szeretem és ha kell mellé állok.És ez nem azt jelenti,hogy támogatnám amit tesz,mert nem....De az milyen szép kis család ha valaki nem áll ki a vére mellett?!
A magzat gyilkosságos morálról pedig mindenki saját maga dönt.
Köszönöm
És sajnos az utolsó kommentelővel egyet kell értenem,és köszönöm a válaszodat.
Nekem elmond mindent és egyedül én segítek rajta,hisz én tudom róla a legtöbb dolgot.Viszont nem tudom,mit tegyek,hogy az ígéretei(megjavulok,blabla)be is váltsa....
Sima vérvétel úgy tudom, nem mutatja ki. De ha direkt füvet keresnek, még jópár hónapig kimutatható.
Hogy mit kaphat érte? Úgy gondolom, semmit. Nem a drognak a fogyasztására, hanem a terjesztésére álltak rá a szervek, bár ezen a téren elég gyakran változik a jogszabály.
Egyébként ettől függetlenül nem kellene eönkretennie a szervezetét. Gondolom, nem túl rendezettek a családi körülményei, de akkor se a fű legyen a megoldás. Abból a pénzből inkább keressen fel egy jó pszichológust, ameddig nem késő.
Az a fő baj,hogy nagyon el van kényeztetve,rossz társaság stb.
Felvetettem párszor a zsebpénzének a csökkentését,vagy megvonását...Dehát falrahányt borsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!