Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Peteéréskor mekkora a kockázat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Peteéréskor mekkora a kockázat?

Figyelt kérdés
Úgyértem ha peteérésem után kb 4 nappal együttvagyok a barátommal és egy csepp ondó kerül a hüvelyembe akkor már biztos a terhesség?
2009. szept. 20. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen erőteljesen óriási nagy esélye van. Főleg pont peteéréskor...

Nagyon nehéz a negyven féle fogamzásgátlási módszer közül egyet, ami megfelelő használni?

2009. szept. 20. 12:48
 2/8 A kérdező kommentje:
igazából nem peteéréskor volt, pontosabban nemtudom mert nem rendszeres a mensim nemtudom mikor van peteérésem, nemtudom kiszámolni de nagyon megvagyok ilyedve, tesóméknak 1éve nemjön össze a baba (egészségesek) remélem nekem sem jön össze pont most.. fiatal vagyok még és megilyedtem
2009. szept. 20. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Védekezni kell, nem megijedni, okostojás!
2009. szept. 20. 13:15
 4/8 A kérdező kommentje:
a partnerem nembiztos benne de lehet hogy egy csepp becsúszott:S mennyi idő után jelentkeznek a terhességi tünetek? nemtudom mit csináljak:S
2009. szept. 20. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Tanulság: ne engedd magad megb@szni óvszer nélkül. Kellemes egy-két hónapos idegeskedést és tesztvásárlást!
2009. szept. 20. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már nagyon kicsi,és megszakítással még peteéréskor sem nagy,bár több az esélye mint máskor.
2009. szept. 20. 15:15
 7/8 anonim ***** válasza:
mivel a peteérés után csak 1 napig termékenyithető meg a petesejt,4 nappal utána már nem lehetsz terhes!
2009. szept. 20. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Máskor védekezzetek!Am is van esemény utáni tabletta amit 72 órán belül kell bevenni,igaz húzós ára van 6000Ft és fel kell íratni,de még mindig kevesebbe kerül mint egy baba!Ha meg félelemre vágytok nézzetek meg egy horrorfilmet!
2009. szept. 20. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!