Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Belara hatásossága 10nap alatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belara hatásossága 10nap alatt?

Figyelt kérdés

A barátnőm hosszú kihagyás után ismét elkezdte szedni a Belarát szeptember 10-én, és tegnap kihagyott egyet, ma (19-én)sajnálatos módon már nem bírtunk magunkkal! Szerintetek mit tegyünk? Mennyire esélyes, hogy teherbe esett?

Várom a segítőkész, őszinte válaszokat!

Köszönettel. : K.J.

2009. szept. 19. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is ezt szedem. Én mikor kezdtem akkor 20 napot vártunk, viszont a tájékoztatóban 1 hetet ír. Szerintem nem lesz baj, feltéve ha az első nap kezdte el szedni. Ha nem...akkor nem tudom, én nem bíznék meg benne annyira. 72 órásat biztos NEM vennék be. Szerintem ne aggódjatok, annál rosszabb!
2009. szept. 19. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Vigyázzatok! Ha kihagyott egyet hosszú idő szedése után is teherbe eshet, pláne így, hogy még csak 10 napja szedi. Szerintem bőven van rá esélye, én a helyében mennék 72 órás tablettáért. Jobb, mint a nem kívánt terhesség és az abortusz.

Én egy hónapja vettem be egyet, semmi bajom nem lett tőle, meg sem éreztem. Persze mindenkinek máshogy reagál rá a szervezete, de én a helyében nem kockáztatnék...

Pár nappal a vérzés után van?

2009. szept. 19. 22:48
 3/5 A kérdező kommentje:
igen,első nap elkezdte szedni a tabit, de ne makarunk még egyet, 1 hónapja volt egy 72órás :S
2009. szept. 20. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha 1 hónapja volt egy 72 órás az szívás...akkor azt elfelejthetitek. Ha ennyire nem bírtatok magatokkal, akkor viseljétek is a következményeit. Nem tanultatok az előző esetből amikor be kellett venni a 72 órást? Gumi nem volt a közelben? Nekem biztos nem jutna eszembe ilyen esetben csinálni akármit is. És a páromnak sem. Szerintem minden ember, ha tud logikusan gondolkozni, előre be tudja határolni mik lehetnek a következmények, és mekkora erre az esély, akkor tudja magát annyira kontrollálni, hogy aztán ne legyen belőle baj. Ne értsetek félre senkit nem akarok b*szogatni meg sértegetni, csak nem értem...

Visszatérve, szerintem nincs más választásotok, mint várni, hogy megjöjjön, ha meg nem fog akkor elmentek orvoshoz és csináltok tesztet. Egyébként még azt sem értem, hogy ha 1 hónapja bevett egy 72 órásat, hogy merte lekezdeni szedni a gyógyszert? Elég durván sok hormont kapott így a szervezete, azon se csodálkoznék ha nem is hatna a gyógyszer...szerintem menjetek el az orvoshoz és beszélgessetek vele erről.

2009. szept. 20. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Bevehet egymás utáni hónapban két esemény utánit. Persze, nem jó és szétb*sszátok így ügyesen a barátnőd hormonháztartását és immunrendszerét, de az orvos felírja. Figyeljetek! Főleg te, te vagy a fiú, hordj magadnál mindig egy gumit, a barátnőd szervezete szívja így meg nagyon.

Utolsónak: Mi az, hogy hogy merte elkezdeni szedni a tablettát? A nőgyógyászok felírják akkor is, ha esemény utánit vett be és egyáltalán nem tilos elkezdeni szedni...én egy hónapja vettem be esemény utánit és a két hét múlva fogok elkezdeni fogamzásgátlót szedni.

2009. szept. 21. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!