Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Meddig mondható normálisnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mondható normálisnak, ha a fog. Gátlótól enyhén vérzek?

Figyelt kérdés
Benne van,hogy lehet mellékhatása,de az nincs,hogy meddig normális.
2009. szept. 19. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
én az első hónapban végig véreztem. 3-4 hónap alatt múlik el teljesen a pecsételés.
2009. szept. 19. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Azt ne felejtsd el, hogy ezek a szerek olyan szinten szétbombázzák a hormonháztartásodat, hogy lehet, évekig folyni fog belőled a cucc...

Egy hét után érdemes elmenni a doktorbácsihoz!

2009. szept. 19. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
amíg a második adagot el nem kezded szedni, addig teljesen normális! az első hónapban nekem is minden nap volt, ez normális ne aggódj!
2009. szept. 19. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
az első hónap még normális, nálam is azután teljesen elmúlt. a 2. válaszolónak meg annyit hogy a mai modern gyógyszerek sokkal kevesebb hormonnal "bombázzák szét a testedet", kevesebb a káros hatása mint a régebbieknek...
2009. szept. 20. 01:21
 5/5 anonim válasza:
Én a 2. hónapban folyamatosan barnáztam, de aztán a 3-ban már elmúlt.
2009. szept. 22. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!