Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jelentkezik a menstruációm?
Március 1-től szedem a Symicia fogamzásgátlót.(az első hónap a fogamzásgátló szedésben, ezelőtt több mint fél évig nem szedtem fogamzásgátlót (akkor Volina fogamzásgátlót szedtem) ) Március 21-én vettem be az utolsó (21.szem) gyógyszert.
A 7 tablettaszedési szünetben nem jelentkezett menstruáció. Vártam tegnapig, csináltam terhességi tesztet ami negatív volt.
Kicsit félek még soha nem tapasztaltam ilyet. Régebben szedtem fogamzásgátlót de annál a tablettaszedési szünet harmadik napján "megjött".
Panaszaim vannak, fáj a hasam és görcsölök is de menstruáció nem jelentkezik.
Egy olyan oldalon is föltettem a kérdést ahol nőgyógyászok válaszolnak. Ott egy Dr. Nő azt írta, hogy folytassam a gyógyszer szedését és ha a második levél után sem jelentkezik a menstruációm keressem föl a nőgyógyászom.
Minden hormontartalmú fogamzásgátlónak be kell állnia.
Kissé félek mert azt mondta az orvosom amikor fölírta ezt a gyógyszert, hogy ha ez nem lesz megfelelő nem alkalmazhatok hormon tartalmú fogamzásgátlót.
Egy csomó alakult ki a mellemben az előző gyógyszertől.
Amivel semmi gond nincs járnom kell évente mell ultrahangra. (Előző fogamzásgátlóm sokkal magasabb hormontartalmú volt.)
Így én tegnap elkezdtem a második levél szedését. A hasam fáj és a két petefészkem is (mint mikor megjön). Remélem tényleg nem lesz gond!
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!