Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem jelentkezik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jelentkezik a menstruációm?

Figyelt kérdés

Március 1-től szedem a Symicia fogamzásgátlót.(az első hónap a fogamzásgátló szedésben, ezelőtt több mint fél évig nem szedtem fogamzásgátlót (akkor Volina fogamzásgátlót szedtem) ) Március 21-én vettem be az utolsó (21.szem) gyógyszert.

A 7 tablettaszedési szünetben nem jelentkezett menstruáció. Vártam tegnapig, csináltam terhességi tesztet ami negatív volt.

Kicsit félek még soha nem tapasztaltam ilyet. Régebben szedtem fogamzásgátlót de annál a tablettaszedési szünet harmadik napján "megjött".

Panaszaim vannak, fáj a hasam és görcsölök is de menstruáció nem jelentkezik.

2013. márc. 30. 07:18
 1/2 anonim válasza:
Szerintem komolyabb gond nem lehet, én is voltam már hasonló helyzetben, hormonális gondok, valószínűleg számodra nem megfelelő gyógyszert kaptál... Mielőbb keress fel nőgyógyászt!!!
2013. márc. 30. 09:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Egy olyan oldalon is föltettem a kérdést ahol nőgyógyászok válaszolnak. Ott egy Dr. Nő azt írta, hogy folytassam a gyógyszer szedését és ha a második levél után sem jelentkezik a menstruációm keressem föl a nőgyógyászom.

Minden hormontartalmú fogamzásgátlónak be kell állnia.

Kissé félek mert azt mondta az orvosom amikor fölírta ezt a gyógyszert, hogy ha ez nem lesz megfelelő nem alkalmazhatok hormon tartalmú fogamzásgátlót.

Egy csomó alakult ki a mellemben az előző gyógyszertől.

Amivel semmi gond nincs járnom kell évente mell ultrahangra. (Előző fogamzásgátlóm sokkal magasabb hormontartalmú volt.)

Így én tegnap elkezdtem a második levél szedését. A hasam fáj és a két petefészkem is (mint mikor megjön). Remélem tényleg nem lesz gond!

Köszönöm a válaszod!

2013. márc. 30. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!