Ma kaptam meg az első menstruációm. Szóval ma még vérzik, és holnap már nem? Vagyis csak egy napig tart, aztán csak 28 nap múlva jelentkezik?
:) Nagy pillanat. De ilyenkor még az se ijesszen meg, ha csak kevesebb napig tart, vagy nem pont egy hónap múlva fog megjönni megint.
Először nekem nagyon összevissza volt, de egy idő után már rendszeresebb. Persze lehet hogy neked egyből rendszeres lesz. Nem tudhatod.
nekem az első 8 napos volt :D és fájt is. valakinek meg 1-3 napos és nem érez semmit. kinek hogy. de függ a bevitt zöldség és gyümölcs mennyiségtől,minél többet eszel ezekből,annál rövidebb a vérzés.
egy ismerősömnek 6 hónapig nem jelentkezett a második. nekem meg pont 28 napra rá :D
olvass a témáról,hátha megtudsz még többet! :)
14L
Amikor rendszeres lesz majd akkor 25-35 nap között szokott leni.
De neked nem valószínű, hogy azonnal szabályos lesz, mert 16 éves korodik összevissza is megjöhet, sőt hónapokra ki is maradhat. És persze ez is normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!