Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye nem lehet gond? Diane 35...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem lehet gond? Diane 35 szedek,3 honapja.

Figyelt kérdés
Ha a fogamzasgatlot a mensim 5ik napjan kezdtem, es amig meg nem jott az elso verzesem addig gumival vedekeztunk, de a masodik hlevel 9.szemetol nem, akkor nem lesz gond igaz? Bar a masodik level utan megjott, kicsit masabb volt mint az elso, sokkal tobb es darabosabb. Mostmar a harmadik level vegenel jarok, de faj a mellem megint, mint az elejen mikor kezdtem szedni...Nyugtassatok meg legyszi, hogy nincsen gond, es mar regen vedett vagyok. A Diane35 jo fog.gatlonak tekintheto?
2009. szept. 17. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

A Diane 35 elég nagy hormontartalmú gyógyszer. Igazából bőrproblémákra szokták felírni és "mellékhatása" a fogamzásgátlás.

Védett vagy, de biztos, hogy ezt kell szedned? Csinált vérképet az orvos mielőtt felírta?

2009. szept. 17. 11:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, csak kikerdezgetett, h tudok-e rola h valakinek a csaladban lett volna trombozisa meg ilyenk..pedig tudom, h kellett volna. Meg csak egy honapig kell szedjem, mert igazabol rendszertelen mensire es a pattanasos boromre irta, de azt mondta, fogamzasgatlokent is hasznalhat. Szoval akkor nincs miert aggodnom? Es mar a masodik honapban vedve voltam?
2009. szept. 17. 11:08
 3/9 anonim ***** válasza:

nincs miért aggódnod, ha csak 3-4 hónapig kell szedned, akkor semmi gond h ezt írta fel. ezt amúgy is csak max félévig szabad szedni, eztmondják az orvosok.

ha a menzeszed 5. napján kezdted el szedni, akkor védett vagy már a 2. levéltől. aki az 5. napon kezdi szedni, azzal mindig úgy van h a 2. levélig kiegészítőt kell használni,d e onnantról már védett.

viszont, amint elhagyod a diane-t, nagy a valószínűsége h a bőrpfoblémáid idővel vissdza fognak térni

2009. szept. 17. 11:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Na hat ez nem a legjobb hir, de szamitottam ra, marmint a bor dologgal kapcsolatban. Szerinted ha befejezem a kezelest melyik fajta fogamzasgatlot szedjem, hogy a borom ne legyen olyan veszes, es meg jol is vedjen?
2009. szept. 17. 11:55
 5/9 anonim ***** válasza:

A Diane 35 nem is magas hormontartalmú! Rá van írva h alacsony..ezt onnan tudom h én is szedem.

Én már egy éve szedem és nem volt vele probléma. Csak azt észleltem h mellben nőttem:D na meg 2kg szedtem fel ennyi:D

L20

2009. szept. 17. 15:40
 6/9 A kérdező kommentje:
A melleim nekem is nottek..olyan mertekben, hogy 2 honap alatt kinottem az osszes melltartom. Lehet most megint azert kezdett fajni, mert noni fog ujra? Orulok, h masnak bevalt, remelem nekem is:) De majd akarok ezutan mast szedni. Javaslat?
2009. szept. 17. 15:50
 7/9 anonim válasza:
Én először Regulont szedtem 3 évig, aztán váltottam Diane35-re. Ezt más több, mint 3 éve szedem, de semmi problémám vele. Sőt azóta nem görcsölök menstruáció alatt és órára pontos jön és megy a vérzés, meg kevesebb ideig is tart. És alacsony hormontartalom van ráírva.Szerintem jó és még a bogyó borítása édes is :)
2009. szept. 22. 10:43
 8/9 anonim ***** válasza:
sztem akármelyik másik foggátló segíteni fog majd a bőrproblémák helyrejövetelében (kivéve ha épp az teszi tönkre). én nem bőrproblémákra irattam foggátlót, hanem hogy ne legyek terhes, de mégis szép lett tőle a bőröm, se pattanásom nincs, se semmi. triregolt szedek
2009. szept. 22. 11:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Én Yasminella-t szedek, és kifejezetten kértem, hogy a bőröm és egyaránt a védelem miatt se kelljen aggódnom. Viszont, akinek nem bírja a pénztárcája, inkább érdeklődjön. Irass fel olcsóbb, de mégis hatékony fogamzásgátlót. Nekem a Yasminella használt, igaz, én 7100,-ért veszem, de az első tablettától kezdve hatékony.

Dönts okosan!

Sok sikert!

22/N

2009. szept. 22. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!