Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygyűrűsök, nektek is a béka feneke alatt van a libidótok?
Már jó pár éve használok hüvelygyűrűt és egyre alacsonyabb a libidóm. Már szinte nem is kívánom a szexet csak ritkán. Bezzeg ha kiveszem az 1 hetes szünetre akkor egész nap szeretkeznék, csakhogy ugye akkor jön meg.
Nincs rá valami mód, hogy ezen változtassak? (Nem akarom abbahagyni a használatát..)
Előre is köszi a válaszokat!
Nem kell letámadni. Én tudom magamról, hogy a tabletta nekem nem lenne jó mert olyan szinten elfelejtek dolgokat, hogy tuti, hogy azt is elfelejteném bevenni. Nem viccből írtam. Meg hasmenésre figyelni meg ilyenek.
Hüvelykúp meg krém az meg nem biztonságos.
Tudtok esetleg valamit ajánlani?
Van akinek így reagál a hormonokra sajnos a szervezete, nekem is esélyem sem volt a hormonális fogamzásgátlókra.
Eleinte gumit használtunk, de az nem volt az igazi, egyébként a hüvelykúpokban meg tablettákban én sem bíztam meg.
Aztán úgy alakult hogy elköltöztem, nőgyógyászt kellett váltanom és egy nagyon korrekt dokihoz kerültem, ő ajánlotta a pesszáriumot spermiciddel, ez így 98%-os védettséget nyújt, annyit mint az óvszer. Szerintem próbáld ki te is, ártani nem árt! :-)
A pesszáriumnak nincs hormontartalma így nincs hatással a ciklusra sem.
Nekem szinte a kezdettől fogva szabályos volt a menzeszem így ilyen témában nem tudok nyilatkozni, viszont elég gyakran görcsölgettem amire nekem a nagy dózisú magnézium volt a megoldás, próbáld ki esetleg, hátha beválik neked is! :-)
Amúgy a pesszárium ára 56 euró (Magyarországon nem forgalmazzák, így csak külföldről tudod megrendelni) és ez ugye 2-3 évig is jó, nem tudom a hüvelygyűrűnél hogy van, mennyi ideig tart és milyen gyakran kell újravásárolni, a lényeg hogy ebből a szempontból is gazdaságos. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!