Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenképp el kell menni orvoshoz?
A fogamzásgáltó szedéséhez el kell bizony végezni pár vizsgálatot, amit csak az orvos tehet , ilyen pl a vérvizsgálat és tesz fel az orvos különböző kérdéseket, hogy mikor volt az első havid , illetve mennyire rendszeres, van e családban trombózisra hajlamos stb.
Ha félsz ettől a vizsgálattól akkor te még a szexre sem vagy érett, tehát odébb van az fogamzásgátló szedés !
Szerintem a nővéred nem örülne, ha lenyúlnád a tablettáját.
Amúgy a lényeget elmondták előttem: látszik a kérdésből, hogy még gyerek vagy. A szexet is hanyagolni kéne.
Szia!
Először is, hány éves vagy??
Másodszor: én is nagyon nem akartam elmenni először. Anyu engem is nyaggatott és egyszer mondtam neki, hogy ha majd úgy érzem, hogy kész vagyok rá, akkor elmegyek, DE NÉLKÜLE!!
morgott egy kicsit (főleg amikor kiderült, hogy voltam) de aztán szépen megnyugodott.
tehát, az orvostól nem kell félni! gondolj rá úgy mint a háziorvosra, csak éppen máshol is megnéz. bemész, legkésőbb fél óra múlva kijössz és 10 perc múlva már nem is emlékszel rá!! :)
am, én a barátommal voltam először (pár hónapja). nem jött be velem, csak elkísért. de neked ott vannak a nővéreid is, ha velük meg tudod beszélni, akkor biztos elkísérnek (vagy bárki más, akiben megbízol)
és semmiképp ne szedd azt a fogamzásgátlót! másrészről pedig szerintem inkább a gumi, de te tudod...
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!