Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elmehet bennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmehet bennem?

Figyelt kérdés
5. napja szedem a második levél Symicia fogamzásgátlót, a szünetben rendesen megjött a vérzésem, eddig minden rendben van vele úgy érzem. A kérdésem az lenne, hogyha együtt vagyunk a párommal most már elmehet bennem, teljes a védettség és nem lehet baj belőle?
2013. márc. 15. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok orvos de az én húgom is szed tabit és elvileg a védettség kialakulásához kb 2 hét kell.

Szerintem 5 nap kevés. Viszont ha tévedek nem veszítesz semmit, ha még vársz 11 napot, de ha igazam van annak nem fogsz örülni.

2013. márc. 15. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
már hetek óta védett vagy
2013. márc. 15. 22:11
 3/6 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: már egy levélen túl vagyok, 1 hónapja szedem kb. a gyógyszert.

2. válaszoló: köszönöm, csak elég parás vagyok, szeretnék biztosra menni, azért lehet hülye a kérdés...

2013. márc. 15. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha egy hónapja szeded akkor nincs mitől félned. Nem leszel terhes. És bocs az előbbiért de nem vagyok tisztában az adagolással.

Sok sikert :)

1 voltam.

2013. márc. 15. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

tabletta sem kell, csak te legyél felül.

a gravitáció a természet fogamzásgátlása.

2013. márc. 16. 01:16
 6/6 anonim ***** válasza:

5-ös!

Bár bevált volna nálad is!

Egyáltalán nem véd a gravitáció.

2013. márc. 16. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!