Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha szedem a fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szedem a fogamzásgátlót akkor a barátom elmehet bennem ugye?

Figyelt kérdés
Tehát.Jövöhéttől kezdem el szedni a gyógyszert.15 éves vagyok.A barátommal beszéltük, hogy ha már nem használunk ovszert akkor hova menjen el. Mondtam neki hogy ha szedem a gyogyszert akkor belémélvezhet:) Ugyen nem mondtam neki nagy hülyeséget?:)
2010. jún. 9. 13:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, de mégis miért kezted el szedni ha ezzel nem vagy tisztában?Általában az ember azért szedi, mert ugye véd, és nem kell gumi ergo beléd mehet -.-
2010. jún. 9. 13:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Dehogyis mondtál hülyeséget, erre való a fogamzásgátló! Meggátolja a peteérést, úgyhogy nincs mit megtermékenyíteni, tehát belédélvezhet. :)

(Ja, és ugye figyeltek arra is, hogy csak akkor menjen óvszer nélkül a dolog, ha már biztosan hat a bogyó?! Doki biztos mondta mennyi idő, de betegtájékoztatón is rajta van!)

2010. jún. 9. 13:06
 3/11 anonim ***** válasza:

első vagyok.

A nemet természetesen a krédésed alatt lévő magyarázat utolsó mondatára értettem:)

2010. jún. 9. 13:08
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)vigyázni fogunk hogy legyen akkor már hatása a bogyonak:) a barátom nemvolt tisztába a dolgokkal; én meg gondoltam itt mindenre választ kapok,ezért kérdeztem meg:))
2010. jún. 9. 13:11
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Miért írt fel az orvos tablettát? 15 éves gyereknek...az eszem megáll:S
2010. jún. 9. 14:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért, hogy 15 évesen ne legyen abortusza vagy 16 évesen ne dobja a kukába a gyerekét.

(Kérdező, természetesen nem feltételezek ilyesmit rólad, sőt, tetszik a felelősségteljes gondolkodásod fiatal korod ellenére, ezt az előző válaszolónak szántam.)

2010. jún. 10. 09:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Óvszer is létezik a világon. Nyilván én sem arra gondoltam, hogy menjen abortuszra. De 15 éves GYEREKNEK akkor sem való a gyógyszer csak fogamzásgátlás céljából.
2010. jún. 10. 09:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nem biztos, hogy 15 éves gyerekek óvszerhasználatában bíznék. Lehet, hogy használják, de nagy a hibalehetőség. Utána, mire el merik mondani, hogy baj van, már késő.
2010. jún. 10. 10:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Akinek 15 évesen tud szexelni, annak lehet annyi esze, hogy tudja használni az óvszert. Normálisabb felvilágosítás kellene. Meg amúgy is..tablettához kb több ész kell...még a felnőttek sem képesek néha felfogni, hogy nem szabad szemeket kihagyni belőle meg stb..nézd meg hány ilyen kérdés van.

Egy 15 évesnek még a hormonjai is játszanak...nem kellene tablettával tönkretenni. Mindegy. Nem kell velem egyet érteni.

2010. jún. 10. 12:06
 10/11 A kérdező kommentje:
joo lehet hogy fiatal vagyok a tablettához..de 17éves barátnőméknél kiszakadt a gumi..én nem akarok ilyen cinket:ss eléggé sokáig para volt náluk hogy most mivan. azért akarok tabit mert eléggé sokaknak biztonságot nyujt:)sőőt mindenkinek.csináltuk igen ovszerrel is de a tabletta jobb lesz majd szerintem:] a válaszokat amugy köszönöm:)
2010. jún. 10. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!