Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szedem a fogamzásgátlót akkor a barátom elmehet bennem ugye?

Dehogyis mondtál hülyeséget, erre való a fogamzásgátló! Meggátolja a peteérést, úgyhogy nincs mit megtermékenyíteni, tehát belédélvezhet. :)
(Ja, és ugye figyeltek arra is, hogy csak akkor menjen óvszer nélkül a dolog, ha már biztosan hat a bogyó?! Doki biztos mondta mennyi idő, de betegtájékoztatón is rajta van!)

első vagyok.
A nemet természetesen a krédésed alatt lévő magyarázat utolsó mondatára értettem:)

Azért, hogy 15 évesen ne legyen abortusza vagy 16 évesen ne dobja a kukába a gyerekét.
(Kérdező, természetesen nem feltételezek ilyesmit rólad, sőt, tetszik a felelősségteljes gondolkodásod fiatal korod ellenére, ezt az előző válaszolónak szántam.)

Akinek 15 évesen tud szexelni, annak lehet annyi esze, hogy tudja használni az óvszert. Normálisabb felvilágosítás kellene. Meg amúgy is..tablettához kb több ész kell...még a felnőttek sem képesek néha felfogni, hogy nem szabad szemeket kihagyni belőle meg stb..nézd meg hány ilyen kérdés van.
Egy 15 évesnek még a hormonjai is játszanak...nem kellene tablettával tönkretenni. Mindegy. Nem kell velem egyet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!