Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ezek szerint meg fog jönni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint meg fog jönni vagy sem?

Figyelt kérdés
2hete felvoltam fázva,elmentem orvoshoz is,vittem vizeletmintát,kaptam orvosságot,és 1 hete meggyogyultam!,de még felfázás elött a párom 1x 2x belém hatolt óvszer nélkül...a vizeletmintábol amit 2x kellett bevinnem,abbol kiderülhet ha netán terhes lennék? Már 6napja késik...vajon a felfázás miatt?,de viszont már 2napja fáj az alhasi részem,meg feszültebb vagyok mint szoktam... meg van egy kis fehérfolyásom....mit gondoltok?
2009. szept. 15. 13:44
 1/10 anonim ***** válasza:
a terhesség csak külön lefuttatott tesztből derül ki amit csak az orvos külön kérésére végeznek el, ha nem kérte a dokid (és miért kérte volna ha te nem kérted?) akkor nem derül ki. lehetsz terhes, csinálj tesztet.
2009. szept. 15. 13:56
 2/10 anonim válasza:
Egy teszt gyorsan megmondaná,a felfázástól simán lehet,de jobb ha megnyugtatod magad,nem?
2009. szept. 15. 13:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat...majd csinálok tesztet h megnyugodjak...de szerintem terhes attol nem lesz valaki ha 1x 2x beléhatolnak,esetleg ha megszakitásos modszert alkalmaznak akkor esteleg....
2009. szept. 15. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt azért eléggé erős állítani hogy nem lehetsz terhes mert "csak" 1-2-szer volt benned. Ha már jól fel volt izgulva és jó sok előváladéka volt, akkor simán lehetsz terhes már csak ennyitől is. Teszt.
2009. szept. 15. 14:04
 5/10 A kérdező kommentje:
De volt már ugy h 1x 2x bennem és ak nem volt semmi baj,most meg nem tudom,csak azt szerettem volna megtudni h attol h fehérfolyásom van kicsit meg fáj enyhén 2napja az alhasam meg hisztisebb vok ak ez utolhat arra h megjöhet?
2009. szept. 15. 14:18
 6/10 anonim ***** válasza:

mikor először kiírtad ezt a kérdésed, már akkoris megkaptad rá azokat a válaszokat, hogyha voltál olyan hülye h a párod 1-2szer belédhatolt óvszer nélkül, akkor simán lehet h terhes vagy.

egyébként meg mi értelme az 1-2szer belehatolásnak, bedugja kihúzza, azt szevasz, nálatok ez a szex????

2009. szept. 15. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Utalhat gombás folyásra vagy egyéb nemi betegségre is. Ugye a gumi nélküli szex manapság egyenlő az öngyilkossággal...
2009. szept. 15. 14:35
 8/10 A kérdező kommentje:
xD
2009. szept. 15. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti, de a folyás aggasztó lehet!Nődoki!
2009. szept. 16. 14:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Majd akkor is legyen ikszdé amikor a nőgyógyász megpróbálja tipizálni a HPV-d és megállapítani hogy ki kell -e venni a méhed a méhnyakrák miatt, esetleg akkor amikor a 30 centis gomba elleni tubust nyomod fel magadnak.. Idióta.
2009. szept. 17. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!