Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet belőle baj ha 1 nappal hamarabb kezdem?
Elvileg ma kell elkezdenem szednem a fog.gátlót ( telefonomban vezetem,és ma néztem és az volt bele írva hogy ma kell kezdenem.)Viszont teljesen úgy emlékszem hogy múlthét szerdán vettem be az utolsó szemet azaz ma van a 7.nap és akkor holnap kell elkezdenem szedni.
A telefonom jegyzete szerint meg ma...
( Bízom benne hogy jól írtam bele a telefonomba,mert tényleg figyelek rá,egy szemet sem hagytam még ki mindig ugyanabban az időpontban veszem be,csak azért mégis érdekel ez... )
De miért a telefonodban "vezeted"?
Azért van a levélre ráírva, hogy "hétfő-kedd-szerda...", hogy EZ segítsen a szedésben.
Mindig ugyanaznap kezded (mondjuk keddenként) és mindig ugyanaznap fejezed be (mondjuk hétfőnként).
Így el se lehet rontani.
Egyébként inkább egy nappal hamarabb, minthogy véletlenül 8 napos szünetet hagyj (=mert akkor ha a gyógyszermentes szünetben volt szex, akkor abból baj lehet...).
Nem úgy vezetem,hanem hotgy mikor kell a szünet után az első szemet bevennem :) És az a mai napra volt írva,viszont én furcsállom... és még a párom is úgy emlékezett hogy holnap kell elkezdenem,és így elbizonytalanodtam...
De hát csak jól írtam már bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!