Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet belőle baj ha 1 nappal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet belőle baj ha 1 nappal hamarabb kezdem?

Figyelt kérdés

Elvileg ma kell elkezdenem szednem a fog.gátlót ( telefonomban vezetem,és ma néztem és az volt bele írva hogy ma kell kezdenem.)Viszont teljesen úgy emlékszem hogy múlthét szerdán vettem be az utolsó szemet azaz ma van a 7.nap és akkor holnap kell elkezdenem szedni.

A telefonom jegyzete szerint meg ma...

( Bízom benne hogy jól írtam bele a telefonomba,mert tényleg figyelek rá,egy szemet sem hagytam még ki mindig ugyanabban az időpontban veszem be,csak azért mégis érdekel ez... )

2013. márc. 13. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:

De miért a telefonodban "vezeted"?

Azért van a levélre ráírva, hogy "hétfő-kedd-szerda...", hogy EZ segítsen a szedésben.

Mindig ugyanaznap kezded (mondjuk keddenként) és mindig ugyanaznap fejezed be (mondjuk hétfőnként).

Így el se lehet rontani.

Egyébként inkább egy nappal hamarabb, minthogy véletlenül 8 napos szünetet hagyj (=mert akkor ha a gyógyszermentes szünetben volt szex, akkor abból baj lehet...).

2013. márc. 13. 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem úgy vezetem,hanem hotgy mikor kell a szünet után az első szemet bevennem :) És az a mai napra volt írva,viszont én furcsállom... és még a párom is úgy emlékezett hogy holnap kell elkezdenem,és így elbizonytalanodtam...

De hát csak jól írtam már bele :)

2013. márc. 13. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Mióta szeded?
2013. márc. 13. 17:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez lesz a 3.levelem
2013. márc. 13. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem, mert minden egyes levelet a hét azonos napján kezded el szedni, és ez egy idő után rögzül.
2013. márc. 13. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!