Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A spermicidek mennyire hatásosak MEGSZAKÍTÁSSAL? Valamint melyik a LEGJOBB spermicid?
Megszakítással olyan 50-60%-os védelmet nyújtanak.
Márka mindegy, mindegyik márka ugyanakkora Pearl indexel rendelkezik, a különbség max az összetételben lehet, de ezt ki kell tapasztalni, ha az egyikre allergiás vagy akkor értelemszerűen váltani kell egy másikra. Pharmatex, Patentex, Contragel Grün mind jó, viszont én azt javasolnám inkább használd egy pesszáriummal együtt, úgy egyből 98%-os védelmet kapnál.
Spermicidek Pearl indexe 7-20. Én Contragel Grün-t használok, mondjuk én nem csak magában, pesszáriumra kenve, de így (ahogy az előző válaszoló már írta) 89%-os védettséget nyújt, csakúgy mint az óvszer.
A Pharmatex nekem nagyon nem vált be, csípett és viszketett is. Illetve a szülészeten és a nőgyógyászok körében van egy olyan fogalom hogy "Pharmatex baba" úgyhogy meggondolnám hogy arra a márkára rábízom-e magam.. :-)
Azért ez nem egészen úgy működik, hogy ha a megszakításos védekezés 60%-os védettséget nyújt, a spermicid meg 40%-ot akkor te azt összeadod és kapsz 100%-os védettséget.. :-)
A megszakítás eleve rettentő megbízhatatlan mivel az előváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat, így simán összejöhet a baba akkor is ha kiveszed/a párod kiveszi elélvezés előtt.
A Patentex Oval hüvelykúp elméletileg a legmegbízhatóbb, de még amellett is 25% az esély a terhességre.
Megszakítással megbízható. Anélkül nem.
Viszont a gumihoz az 5-15 nagy túlzás. Normálisabb helyeken (ami számomra sokkal hihetőbb is, tekintve, hogy az egyik legjobb védekezési forma, és nem ismerek olyan embert, aki teherbe esett volna mellette..) 3-4-et írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!