Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha megvolt 2 napig akkor nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megvolt 2 napig akkor nem lehetek terhes ugye?

Figyelt kérdés
Menzesz előtt 1 héttel voltunk együtt,és hát egyszer véletlen belém ment el.De a mensim meg jött de csak 2 napra,az is olyan volt,hogy alig volt valami..Ugye akkor nem lehetek terhes?
2013. márc. 9. 22:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha becsúszna egy baba,akkor se vetetném el!Nem vagyok már taknyos kisgyerek!27 éves vagyok,ha netán terhes lennék,akkor már bőven bele férne az életembe!
2013. márc. 9. 23:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor az osztást visszavonom.
2013. márc. 9. 23:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Csinálj tesztet (amint eltelik két hét)!

A beágyazódást jelezheti gyenge vérzés.

2013. márc. 10. 00:16
 14/16 anonim ***** válasza:

De 27 évesen miért áll meg a tudományod a tablettánál meg a guminál? :-( Spirált nyilván nem raknak fel mert még nem szültél, de ezeken kívül is vannak megbízható védekezési formák!

Ha pedig a nőgyógyászod a tablettát nyomatja akkor valószínűleg rendesen benne van a gyógyszerlobbiban, de ilyen esetben ne is várj tőle érdemi segítséget mert valószínűleg a pénztárcája jobban érdekli mint a te egészséged úgyhogy jobb, ha keresel egy másikat.

De a kérdésre válaszolva: lehetsz terhes, de azért annyira nagy esély nincsen rá. Vegyél egy tesztet én is azt mondom, az majd megnyugtat.

A barátodnak pedig ne hidd el ezt a "véletlenül élveztem beléd" dumát. Hogy lehet véletlenül elélvezni?

2013. márc. 10. 10:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt hittem, ez az "időben kihúzza" módszer a tizenévesek kedvelt "védekezési formája"... De hogy egy majd 30 éves, felnőtt nő alkalmazza??? Hát ilyet még nem hallottam... Amúgy meg ha simán beleférne az életedbe egy baba, miért parázol ennyire, hogy jajj ugye nem lehetek terhes?
2013. márc. 10. 10:37
 16/16 anonim válasza:
na mi lett a vége?
2014. ápr. 3. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!