Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mestruáció előtti napokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mestruáció előtti napokban mekkora a teherbeesés esélye?

Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
védekezés szempontjából ugyanakkora mint bármikor máskor, ugyanúgy védekezni kell, sőt még menstruáció közben is teherbe eshet.
2009. szept. 13. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Kisebb az esélye, de így is teherbe lehet esni.
2009. szept. 14. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
szia! nem is rég voltam nőgyogyinál és ezt megkérdeztem.azt mondta hogy a menszesz előtti és menszesz utáni egy héten a teherbeesés esélye 0.persze mint senki más 100% ot nem mert rá mondani de azt mondta hogy biztosan több mint 99%..és egyikőtöknek sem kell védekezni.én elhiszem neki mivel nagyon jó orvos..de bevallom jobb félni mint megijedni:)
2009. szept. 14. 21:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!Velem ekkor történt egy kis probléma és vettem be egy escapellét.De még nem jött meg remélem, hogy csak megbolondította a hormonokat!Bár elég erős gyógyszer!
2009. szept. 14. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor az az orvos egy nagy nulla. nővérem menszesze körül esett valahogy teherbe, v előtte v közbe v utána, nem pontosan tudjuk, de tuti h akkor. mindenki más, ezért mindig kell védekezni.
2009. szept. 16. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:

hát igaza van az előzőnek, az az orvos egy nulla. menstruáció előtt ugyanakkora mint máskor, védekezni mindig kell, igaz nem akkora az esélye mint peteéréskor, de különben annyi mint bármely egyéb napon.

főleg, mert ez úgy működik, hogy ha nem számítasz rá tuti terhes leszel..

2009. szept. 16. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem nulla az az orvos...100%-ot nem mert rá mondani, mert nem is lehet..akkor mi a gond? Nyilván megtanulta a hormonrendszert, mint minden orvos. Teljesen igaza volt, a teherbeesés esélye majdnem egyenlő a nullával, ha mégis teherbe esik valaki, akkor a nagyon ritka kivételek közé tartozik, nézzetek be a teherbeesés témába és nézzetek meg pár görbét, gyönyörűen mutatják a peteérést. Ha valakit érdekel hogy miért lesz valaki mégis terhes akkor szívesen elmondom,ha nem akkor most inkább nem gépelem le :)
2009. szept. 17. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
előzőnek: engem érdekel! Leírnád bővebben? Köszi! :)
2009. szept. 17. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!