Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jangee fogamzásgátló menyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jangee fogamzásgátló menyi idő után véd? (tapasztalatokra vagyok kíváncsi)

Figyelt kérdés

A tájékoztató azt írta hogy ha a menstruáció első napján beveszem már az első szemtől véd nos én így tettem. Most járok a 9. tablettánál. És a doki nekem nem mondott semmit hogy menyi az az idő amit minimum illene várni.

Vagy 3 napig barnáztam de már az sincs. Végül is az lenne a kérdésem hogy csinálhatjuk már gumi nélkül vagy várjunk még?

2013. márc. 9. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Én vártam két hetet, úgy voltam vele, hogy azzal nem kockáztatok már semmit.
2013. márc. 9. 17:42
 2/8 anonim válasza:
hát én is most kezdtem el, nekem nem modnott semmit a doki, olvassam el a tájékoztatót és úgy van, hát sokan két hetet írtak meg egy levélel, hát 13 szem után megtörtént védekezés nélkül, nemsoká elfogy a 21 megkéne jöjjön, szval én is izgulok:D:D de véd már, sokaknál olvastam h amint elmúlt a mensi csinálták és nem volt baj
2013. márc. 9. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, természetesen nem lettem terhes, megnyugtatásul írom, minden remekül működik azóta is.:)
2013. márc. 9. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Az első naptól véd,hisz le van írva. Ha nem úgy lenne,már rég nem létezne a Jangee...
2013. márc. 9. 20:50
 5/8 Major Roxanne ***** válasza:
En kivartam az elso levelet, de baratnom (ugyanezt szedi) nem volt ilyen felos, ok mar a 6.! szemnel nem alkalmaztak ovszert, es tokeletes vedett, es ved azota is.:)
2013. márc. 13. 17:53
 6/8 anonim válasza:
köszönöm a válaszokat,13.szemnél már nem védekeztünk, hát baj nem történt megjött, és ami meglepő mert nekem mindig késve jött meg meg összevissza szval úgy tűnik helyrerakja a tabi..
2013. márc. 17. 10:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, tabletta mellett mindig ugyanakkor fog megjönni, ez is egy előnye.
2013. márc. 17. 11:07
 8/8 Huncimunci válasza:
Én is ezt szedtem, doktor is megmondta,hogy nem kell félni már az elsőtől véd. :) Én így használtam és nem lett semmi "baj"!
2013. márc. 18. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!