Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ideje már fogamzásgátlót szedtem, de most a 7 napos gyógyszerszünet után másikra váltok, mennyi idő után leszek ismét védett?
3 hónapig szedtem Diane 35-öt, de volt ez a balhé vele Franciaországban, úgyhogy mikor most elfogyott az utolsó doboz, mondtam a dokinak, hogy másikat adjon. De azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mikortól fog védeni.
Mert az előzőnél az volt, hogy beszedtem az első levélt, kivártam hogy leteljen a 7 napos szünet, és mikor a 2. levéllel kezdtem el szedni, csak onnantól élvezhetett belém a barátom. Most viszont tanácstalan vagyok..
Lehet, hogy ki kéne várnom evvel is, hogy leteljen az 1 hónap?
Vagy mivel nem hagyok ki egy napot se, amin szednem kéne a gyógyszert, lehetséges, hogy ugyanúgy védett maradok? Segítsetek légyszi! Előre is kösz
18/L
Persze, legelsőnek a kérdésre válaszoltál, ez igaz, meg mellette belekötöttél az előző, nagyon értelmes hozzászóló válaszába. Ez nem is lenne olyan gond, de nézd már meg, hogy a hozzászólások számához képest mindössze 2 értelmes választ kaptam.. Tudod, nem ezért írtam ki a kérdést, 2-nél azért több ember véleménye is érdekelt volna.
Egyébként meg, nem tudom, min kaptad fel ennyire a vizet. Jó, elfelejtettem megköszönni, hogy te is írtál hasznos dolgokat. De nincs benne igazam, hogy máshol kéne vitáznotok? Ezért vagyok, hogy téged idézzelek: "komoly, lekezelő",ja, és választ sem érdemlek :D Hát ez igen... :D Tudod, ha az életben is ilyen hisztis kis "nebáncsvirág" vagy, akkor sajnálom azokat, akiknek nap mint nap el kell viselniük.
Abban pedig megnyugodhatsz, hogy nem fog sor kerülni rá, hogy akaratom ellenére teherbe essek. Szóval nem fog sor kerülni az általad említett "segitseg terhes lettem a tablettavaltas miatt" jellegű kérdésre :)
De buta vagy,te jó Isten...az a baj,hogy buta vagy,de okoskodsz.
Kellett volna egy körlevelet küldenem mindenkinek,hogy légysziii több választ szeretnééék erre a kérdésreee..
Köszönöm én boldog vagyok,kiegyensúlyozott életem van,boldog párkapcsolatom,és szerető szüleim.
Én nem vagyok nebáncsvirág.
De ha valakitől segítséget kérek,akár idegentől,akár ismerőstől,az első,hogy megköszönöm,nem pedig lehúzom.
Nebáncsvirág biztos,hogy nem vagyok,szóval nem bántottál meg vele.
Az első írásod nem értem a mai napig sem...nem is értem miért zavart téged,hogy itt reagáltam le az első válaszolót,többet között azért is,hogy nehogy elhidd,hogy amit ír,és ne legyen belőle bajod.
Karót nyelt egy csaj vagy.Na köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!