Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek most mivan? Help...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mivan? Help pls! : /

Figyelt kérdés

ma a barátommal pettingeltünk.. mikor még rajtam bugyi volt, de rajta már nem volt semmi, többször összeért a nemi szervünk összedörzsölődtünk.. ugye ettől még nem lehet vki terhes??Mármint csak akkor lehet valaki terhes, hogyha kiszakad a gumi, vagy hogyha mikor a fiu megujjaz előtte nem törölte/mosta le a kezét?

meg hogyha én kézzel csináltam neki, és utána kb 5perc mulva megujjaztam magam, ugye abbol se lehet gond?

kérlek ne oltogassatok le

2009. szept. 12. 18:46
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Még te vagy felháborodva, kis csitri! Örülj, hogy azt írtuk sokan, hogy utánanézhetnél dolgoknak, mielőtt lefekszel a barátoddal, mert ha nem vagy alapvető dolgokkal tisztába, a következő kérdésed az lesz, hogy:"a számba/popómba élvezett lehetek terhes?"
2009. szept. 13. 10:58
 32/36 A kérdező kommentje:

hát még jó hogy felvagyok háborodva .. hogy lehetsz te is ilyen LASSÚFELFOGÁSÚ ?! értelmezd a kérdést, és csak utána válaszolj, mert én egy szóval nem irtam, hogy lefeküdtünk -.- . és MEGKÉRNÉK MÉG1X MINDENKIT, HOGY LEGYENEK SZÍVESEK TÖBB VÁLASZT NEM ÍRNI ! remélem az értetlenebbik felének sikerült felfognia . köszönöm

tssss (N)

2009. szept. 13. 11:35
 33/36 anonim ***** válasza:
No igen, nem ártana olvasgatni mielött még belekezdtek valamibe
2009. szept. 13. 13:38
 34/36 anonim ***** válasza:
Te meg értelmezhetnéd a válaszomat, nem kellene mindjárt puffogni! Azért írtam azt, hogy :"mielőtt lefekszel" a barátoddal nézz utánna dolgokank!
2009. szept. 13. 13:42
 35/36 papagenou ***** válasza:
nem vagyok keresztény, de ATYA ÚÚÚRISTEN!!!
2009. okt. 20. 18:14
 36/36 A kérdező kommentje:
én meg édesanyád helyébe lennék nem szültelek volna meg:)
2009. okt. 29. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!