Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek most mivan? Help...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mivan? Help pls! : /

Figyelt kérdés

ma a barátommal pettingeltünk.. mikor még rajtam bugyi volt, de rajta már nem volt semmi, többször összeért a nemi szervünk összedörzsölődtünk.. ugye ettől még nem lehet vki terhes??Mármint csak akkor lehet valaki terhes, hogyha kiszakad a gumi, vagy hogyha mikor a fiu megujjaz előtte nem törölte/mosta le a kezét?

meg hogyha én kézzel csináltam neki, és utána kb 5perc mulva megujjaztam magam, ugye abbol se lehet gond?

kérlek ne oltogassatok le

2009. szept. 12. 18:46
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:

Jóól van!! bocs!!

de ilyet ha az ujjadon maradt is egy ebihal kevés hogy gyerek legyen!! :):)

De a véleményem akkor is ugyan az!!

2009. szept. 12. 19:06
 12/36 anonim ***** válasza:
nem lehetsz terhes télleg tulaggodod a dolgot:) máskor pedig ügyelj ilyenekre h ne kelljen aggodnod!:)
2009. szept. 12. 19:07
 13/36 anonim ***** válasza:
Már bocsi,de tényleg túlreagálod és tényleg nem ártana,ha ezekkel előbb tisztában lennél.Nem,nem lehetsz terhes,mivel a barátod kezet mosott,te meg 5perc múlva használtad a sajátodat...hát ennyi.Ha gumit használ vki és pl kiszakad azelőtt,h elélvezne,attól még a lány nem lehet terhes,akkor van rá egy minimális esélye,ha előváladék volt,de az meg olyan dolog,h lehet h nem is v minimálisan tartalmaz spermiumot,ráadásul nem lövell ki rendesen,úgyhogy ennek az esélye így is nagyon csekély...amúgy meg emberfüggő,gondolj csak bele,vannak akik babát akarnak és sokaknak nem jön össze elsőre,sőt...hát ezek változó dolgok,de neked jelen esetben nem kell aggódnod.
2009. szept. 12. 19:09
 14/36 anonim ***** válasza:
Amúgy meg indulj csak ki abból,h egy petesejt megtermékenyítéséhez nagon sok spermium kell,amiknek el is kell odáig jutniuk,szóval tegyük fel,ha valakinek az ujján marad néhány élő egyed és bekerülne,azok el se nagyon jutnak a célig,nemhogy még megtermékenyítsenek egy petesejtet-csak ennyivel kellene tisztában lenni.(előző voltam)
2009. szept. 12. 19:13
 15/36 anonim ***** válasza:
56%

"Mármint csak akkor lehet valaki terhes, hogyha kiszakad a gumi, vagy hogyha mikor a fiu megujjaz előtte nem törölte/mosta le a kezét? "

Alap esetben -sajnos mostanában egyre kevésbé jellemző- a baba akkor születik, ha azt két felelős felnőtt akarja, nem pedig akkor, ha kiszakad a gumi. Ezt a hozzáállást...

Egyébként nem, nem lehetsz terhes, de ha ilyeneket nem tudsz, akkor miért csinálod?

emlee, 16/L

2009. szept. 12. 19:13
 16/36 anonim ***** válasza:
78%
Terhes vagy, meg a fiúd is.
2009. szept. 12. 19:16
 17/36 A kérdező kommentje:

jo köszi..

nem értem egyes embereket hogy a "kérlek ne oltogassatok le" mondtaból meg szót nem értette.. pedig csak 4betű. na mindegy. akik értelmes válaszokat adtak azoknak köszi

2009. szept. 12. 19:19
 18/36 anonim ***** válasza:
64%
Mi négy betű?
2009. szept. 12. 19:23
 19/36 A kérdező kommentje:
4szó
2009. szept. 12. 19:27
 20/36 anonim ***** válasza:
"Mármint csak akkor lehet valaki terhes, hogyha kiszakad a gumi" örülök hogy igy fogod fel a dolgokat...
2009. szept. 12. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!