Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szed valaki Mistral tablettát?
Én Mistral-t szedek. Most kezdem majd a második csomagot. Előtte már szedtem más tabit, így nem tudom, hogy ha először szeded első hónapban lesz-e tőle pecsételő vérzésed, vagy ehhez hasonló.
Súlygyarapodás nálam nem jelentkezett, libidócsökkenés sem. Ami nem tudom, hogy a tabletta miatt van-e az az, hogy amikor a 7 napos szüneteket tartom iszonytató fejfájásom van. Lehet, hogy csak a véletlen műve, és pont olyankor van front, amire érzékeny vagyok, de megőrjít. Amint újra szedtem a tabit viszont egyből elmúlt.
Nekem alapban elég problémás bőröm volt régen, de már szép, bár arra külön gyógyszert szedtem.
Árban egyébként 6800-7300 között készülj majd rá.
Első vagyok. A bőrömre Aknenormin tablettát szedtem közel egy évig. Receptre kapható, bőrgyógyász írta fel.
A bőröm szép lett tőle, bár sokkal sokkal érzékenyebb volt amíg szedtem. Értem ezt úgy, hogy egyre kevesebb pattanásom volt, de amíg volt, és mondjuk kinyomtam hosszabb ideig tartott a gyógyulása.
Miután befejeztem nem tért vissza a csúnya bőr.
Szia!
Én már a második levéllel szedtem be. Az előző levél 7 napot szünetében nem jött meg a mensim, és már vagy 2 hete fájnak a melleim is. Szóval nem tudom, hogy ez jót jelent-e a gyógyszer vonatkozásában. Elkezdtem ugye a második levéllel, elvileg ma veszem be az utolsó szemet, és várom, hogy megjöjjön. Sehol nem találtam még olyat, hogy valakinek ne jött volna meg a mensije... nekem sem volt még életemben ilyen.... kicsit aggódom is emiatt. Amúgy más nincs... eltűntek a pattanásaim! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!