Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta szedésekor a 7 napos szünetben is teljesen védve vagyok?
Első válaszoló, te egy gyökér vagy. Még hány embernek fogod leadni ezt a rendkívül humoros kis választ? Most már azt is le kell oltani, aki felelősségteljes és biztosra akar menni? Ha ekkora kretén vagy, inkább ne gyere erre az oldalra.
Amúgy az első levelet érdemes megvárni, és a második levél első szemétől már tuti a védelem. Az első levél utáni szünetben én még nem próbáltam ki gumi nélkül,óvatosságból. De a többi szünetben már tuti védve vagy.
Mindenkinek elmondom, mert tényleg ez a helyes megoldás!!!!
Első voltam.
2. válaszolonak köszönöm szépen
1. válaszoló: latszik nincs más időtöltésed, csak hogy hülyeségeket irkálj. Azokat is lehordod akik tényleg felelőtlenek, meg azokat is akik ilyenre kiváncsiak. Te csak vagy egy ostoba fiú lehetsz, vagy egy csaj aki már tapasztalt mindent, és most azt hiszi, hogy ő mindent tud, tapasztalt és másokat szórakozásból lehord.
Lassan már az lesz, hogy nem mernek beirni az emberek semmilyen hülyének tünő kérdést amire kivancsiak ilyen emberek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!