Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló tabletta szedése...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tabletta szedésekor a 7 napos szünetben is teljesen védve vagyok?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el szedni, egy levelet már kiszedtem, volt 7 napos szünet, és a 2. levélből már egy szemet kiszedtem. Mostmár védve vagyok teljesen?
2009. szept. 12. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Nem, dehogyis! Neked is azt tanácsolom, hogy még várj egy évet, ugy a legbiztonságosabb! Én nem tudok olvasni, úgyhogy nem olvasom el a betegtájékoztatót mert túl hülye vagyok hozzá és az orvosban se bízok, mert azok is hülyék, ezért tőle se kérdezek meg semmit! Mondom, egy év, úgy a tuti!
2009. szept. 12. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Első válaszoló, te egy gyökér vagy. Még hány embernek fogod leadni ezt a rendkívül humoros kis választ? Most már azt is le kell oltani, aki felelősségteljes és biztosra akar menni? Ha ekkora kretén vagy, inkább ne gyere erre az oldalra.

Amúgy az első levelet érdemes megvárni, és a második levél első szemétől már tuti a védelem. Az első levél utáni szünetben én még nem próbáltam ki gumi nélkül,óvatosságból. De a többi szünetben már tuti védve vagy.

2009. szept. 12. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Mindenkinek elmondom, mert tényleg ez a helyes megoldás!!!!

Első voltam.

2009. szept. 12. 12:20
 4/5 A kérdező kommentje:

2. válaszolonak köszönöm szépen

1. válaszoló: latszik nincs más időtöltésed, csak hogy hülyeségeket irkálj. Azokat is lehordod akik tényleg felelőtlenek, meg azokat is akik ilyenre kiváncsiak. Te csak vagy egy ostoba fiú lehetsz, vagy egy csaj aki már tapasztalt mindent, és most azt hiszi, hogy ő mindent tud, tapasztalt és másokat szórakozásból lehord.

Lassan már az lesz, hogy nem mernek beirni az emberek semmilyen hülyének tünő kérdést amire kivancsiak ilyen emberek miatt.

2009. szept. 12. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
Védett vagy!
2009. szept. 12. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!