Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlótól lehetnek ezek a mellékhatások?
Most szedek először tablettát. Már bevettem hármat, de egyre rosszabbodik a közérzetem. Rosszul alszom, fáj a fejem (nyomást érzek), általánosan rossz a közérzetem, amit émelygés is követ. Illetve, a 3. napon vettem be a doki javaslatára, hogy ne legyen köztes vérzésem, és az első tabi után vér helyett már csak barnás folyásom volt (az első 3 napban rendesen megjött).
Valakinek esetleg voltak ilyen tapasztalatai?
A betegtájékoztató is a tapasztalatokat írja le, csak éppen statisztikailag sokkal értékelhetőbben, mint 1-2 hozzászóló egyéni tapasztalata. A betegtájékoztatóban ugyanis a mellékhatások előfordulási gyakoriság szerint vannak felsorolva, a gyógyszer több éves klinikai gyakorlatbeli alkalmazása során észlelt jelentkezések alapján.
Ha nem érted a német betegtájékoztatót, két megoldási lehetőséged is van:
- előveszel egy szótárat
- interneten megkeresed a magyar nyelvű betegtájékoztatót.
Nekem is hasonló problémáim vannak, de a levél végén tartok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!