Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három hónapos inekciós fogamzásgátlásról mik a tapasztalatok? Meghízás, hangulatváltozás, egyéb mellékhatások, stb.
Ha rám hallgatsz, eszedbe sem jut ezzel védekezni.
Olvasgasd a tapasztalatokat az első hozzászólástól kezdve.
Köszi...
Esetleg mit ajánlanál? A tabletta nekem nem jött be, ugyanis képtelen vagyok rendszeresen szedni. (Sokszor elfelejtem bevenni. :s)
A gumiért nem vagyunk oda, a spirálról lebeszéltek, mert méhnyakrákot okozhat, ráadásul eléggé drága..
A pesszárium milyen?
Hát ha csak amiatt nem tetszik a tabletta, hogy rendszeresen kell szedni, akkor hüvelygyűrű. Ugyanúgy hat, mint a tabletta, csak nem bevenni kell, hanem felhelyezni a hüvelybe, onnan szívódik fel. Havonta egyszer felrakod meg leveszed, ennyi. Viszont igen borsos ára van.
Amúgy a személyes véleményem az, hogy bár a gumi "kényelmetlen", inkább az, mint a hormonok.
A pesszárium is jó ötlet, de azt csak külföldről lehet rendelni, és spermiciddel együtt kell használni, mert anélkül nem olyan hatékony.
A spirál egyébként nem okoz méhnyakrákot. A sima spirál nem is drága, csak a hormonos. De 5 évig jó.
Viszont azt csak akkor teszik fel, ha már szültél.
5-ös: "lehet belenőtt öcsémbe, nem tudom..." :)
ezen majdnem besz@rtam :)
köszi a jó hangulatért, eléggé búvalb@szott vagyok ma :)
Köszi válaszokat!
A tablettával nem csak az a bajom, hogy sokszor elfelejtem, vagy késöbb veszem be, hanem a hormon is zavar.
A spirált kicsit drágállom. (Oké, tudom, hogyha az összeget eloszom 5 évre, akkor nem olyan sok.) Viszont nem biztos, hogy 5 évig bent akarom hagyni. Lehet, hogy már 1-2 év múlva szeretnénk még 1 gyerköcöt. De 5 éven belül biztosan.
Az egyetlen ami biztos, hogy fél éven belül semmiképpen nem akarok teherbe esni.
"hanem a hormon is zavar". Miért, szerinted az injekcióban mégis mi van?
Fél évet meg ki lehet bírni gumival is. Nm olyan szörnyű az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!