Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen méretű óvszert vegyek, és milyen márkájút?
Első alkalom lesz, merev állapotba kb 14cm hosszú, vastagságot nem mértem. Átlagosnak mondanám, nem vékony, de nem is különösebben vastag.
Túl nagy gumit nem szeretnék venni, de túl kicsit se (már ha ennél van egyáltalán kisebb méret) fogalmam sincs mi lehet a méretem, azt se tudom, hogy vannak itt a számozások.
Esetleg van ami különösen ajánlott, mert mondjuk kényelmesebb, jobb vele? Lehetőleg olyat mondjatok, amit bárhol megtalálhatok, pl a sarki DM-be
Itt egy mérettáblázat:
Kerület cm-ben / óvszer méret
9.5 - 10 cm / 47 mm
10 - 11 cm / 49 mm
11 - 12 cm / 53-57 mm (normál méret)
12 - 13 cm / 60 mm
13 - 14 cm / 64 mm
15 - 15 cm / 69 mm
15+ / erre is jó a 69-es (tapasztalat)
Az előttem szóló elmondott mindent. Én is My.Size-t használok, mert abban nem egy standard méret van, így a nekem illőt használjuk.
Egyetlen nagy hátránya van igazából, hogy nincs nagy választéka. Tehát nincs bordázott, vékony, vastag stb.
De a legegyszerűbb, bemész a DM-be, veszel 2-3 fajtát, elolvasod a tájékoztatót és otthon magadnak kipróbálod.
Masculan 52 mm
Lifestyle 54 mm
Durex 56 mm
Persze ez mind átlag. Van mindegyik márkában kisebb és nagyobb, de a dobozon mindig rajta szokott lenni. Próbálgasd :D Amelyiket könnyen fel tudod húzni, nem szorít és nem is lötyög....na az jó lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!