Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen méretű óvszert vegyek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen méretű óvszert vegyek, és milyen márkájút?

Figyelt kérdés

Első alkalom lesz, merev állapotba kb 14cm hosszú, vastagságot nem mértem. Átlagosnak mondanám, nem vékony, de nem is különösebben vastag.

Túl nagy gumit nem szeretnék venni, de túl kicsit se (már ha ennél van egyáltalán kisebb méret) fogalmam sincs mi lehet a méretem, azt se tudom, hogy vannak itt a számozások.

Esetleg van ami különösen ajánlott, mert mondjuk kényelmesebb, jobb vele? Lehetőleg olyat mondjatok, amit bárhol megtalálhatok, pl a sarki DM-be

2013. febr. 25. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Pont a vastagság a lényeg. Hosszra bármelyik jó. A normál 53 mm-es óvszerek az orvosi átlaghoz vannak igazítva ez 11-12 cm-es kerületet jelent. Vannak tágabb, hosszabb óvszerek, ezek 57 vagy 60 mm-sek. A durex XXL pl 60 mm-es. Ha ez is szűk lenne javaslom a My.Size óvszereket, azokban van 64 és 69 mm-sek amik már kényelmesek, nem szűkek nem feszülnek.
2013. febr. 25. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy mérettáblázat:

Kerület cm-ben / óvszer méret

9.5 - 10 cm / 47 mm

10 - 11 cm / 49 mm

11 - 12 cm / 53-57 mm (normál méret)

12 - 13 cm / 60 mm

13 - 14 cm / 64 mm

15 - 15 cm / 69 mm

15+ / erre is jó a 69-es (tapasztalat)

2013. febr. 25. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló elmondott mindent. Én is My.Size-t használok, mert abban nem egy standard méret van, így a nekem illőt használjuk.

Egyetlen nagy hátránya van igazából, hogy nincs nagy választéka. Tehát nincs bordázott, vékony, vastag stb.

De a legegyszerűbb, bemész a DM-be, veszel 2-3 fajtát, elolvasod a tájékoztatót és otthon magadnak kipróbálod.

Masculan 52 mm

Lifestyle 54 mm

Durex 56 mm

Persze ez mind átlag. Van mindegyik márkában kisebb és nagyobb, de a dobozon mindig rajta szokott lenni. Próbálgasd :D Amelyiket könnyen fel tudod húzni, nem szorít és nem is lötyög....na az jó lesz :)

2013. febr. 25. 17:29
 4/5 Gallits Gábor Csaba válasza:
Az én szerszámom kicsivel 15+ és még nem találtam pont jót,de én a lifestyle-t vagy durex-et tudom ajánlani tapasztalat alapján,szerintem próbáld ki majd ezt a kettőt :-).
2015. márc. 6. 15:08
 5/5 anonim válasza:
Hali! adok egy jo otletet en is igy csinaltam 2 eve es bejött! vadj egy papir lapot es álva nezd meg a keruletet,nezd meg vonalzoval h menyit mutat es ozd el 2.1818181818181-al es meg van h mekkora kell!
2018. nov. 30. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!