Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » F. Gátló szedése közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

F. Gátló szedése közben "megjött". Miért?

Figyelt kérdés

3 hónapja szedem a Milligest f.gátlót , és 3.hónapban, a 7 napos szünet elött 1 héttel "megjött", utána a 7napos szünetben is tartott még 2-3 napig.

Ez mitöl lehet? Rossz a fog.gátló? Vagy ez normális, mert olvastam, hogy az elsö hónapokban elöfordulhat ilyen.

Nögyógyásznál már voltam ezzel a gonddal, akkor Yadine-t szedtem, de amikor ez a tünet jelentkezett, akkor már szedtem azt is 1 éve. Ő akkor Milligestet irt fel.

2009. szept. 10. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:

hát akkor sztem most mehetsz vissza megint:D

pecsételő vérzés szokott előfordulni, de jóval hamarabb, még a gyógyszer kezdetekkor, és nem menzesz a 3. hónapban.

2009. szept. 10. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a tabit is le kell váltanod. Volt rendes vizsgálat (vérvizsgálat), hogy milyen gyógyszer lesz neked jó? Ha nem, akkor másik dokihoz menj, hátha ő rendesen megvizsgál.
2009. szept. 10. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Az elő 3 hónapban fordulhat elő illetve utána is még. Még akkor szokott ilyen lenni ha nem hagysz gyógyszer szünetet. Most ezt csináltam a nyáron. Épp akkor mentem nyaralni és nem akartam, hogy a nyaralás idejére jöjjön meg. Igy nem hagytam szünetet. Ezért jött az áttöréses vérzés. Ha ilyet csinálsz akkor majd a következőnél mindenképp kell hagyni szünetet.
2009. szept. 10. 12:24
 4/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen egyszer, azt mondta a doki, hogy az első 3 hónapban ez még "normális". És javasolta, hogy vegyek be még egy szemet a másik levélből ilyen esetben, mert ez attól van, hogy alacsony a tabi hormontartalma és nem szokott még hozzá a szervezetem.Kétszer vettem be két tablettát, elmúlt a vérzés és a 7 napos szüneten kívül azóta sem jött vissza máskor :)
2009. szept. 11. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!