Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be kéne vennem eseményutánit? Ti bevennétek?
Fogamzásgátlót szedek. Ha véletlenül kimarad egy nap, de amúgy rendesen szedem utána, akkor 7 napig kell más védekezést használni a tájékoztató szerint. Kedd este kimaradt egy, szerda reggel pótoltam, utána rendesen szedtem minden este. Szombaton együtt voltam a szeretőmmel, de mivel még nem telt le a hét nap, pharmatex hüvelytablettát használtunk. Mindig betartom az előírásokat, de most valahogy el voltam varázsolódva. Először is az volt a fejemben, hogy ez 3 órán át véd, az valahogy kiment belőle, hogy új aktusnál újat kellett volna felhelyezni, márpedig kétszer élvezett belém, tehát akkor két tabletta kellett volna. A második bibi, hogy a tájékoztató szerint nem szabad szappannal mosakodni utána, mert semlegesítheti a hatását, én hülye meg szappannal tusoltam... Pedig mindig eszemben van ez a szappanos tiltás, nem tudom hol járt az eszem.
Szóval most gondolkodom hogy menjek-e el eseményutániért. Nem nagyon szeretnék, mert hát ugye folyamatosan szedem a hormonális fogamzásgátlót, csak a kedd esti maradt ki. Nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet ehhez még egy lórúgásnyi hormonadag... Viszont most nem lenne jó egy baba... Ti bevennétek az eseményutánit ilyen helyzetben?
én biztos, hogy nem vennék be eseményutánit
19/F
Én nem vennék be, szerintem is védve vagy.
De hogyha úgy nyugodtabb a lelked, akkor inkább vedd be! Neked kell eldöntened
Igen, pótoltam szerda reggel, te több mint 12 óra volt a késés, és a tájékoztató szerint ilyenkor egy hétig nem nyújt teljes védelmet a tabi.
A pharmatexet meg nem úgy használtuk, ahogy kellett volna (kétszeri élvezés + szappan).
Szóval para van. Van már egy véletlen 4 évesem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!