Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstruáció előtti sex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció előtti sex?

Figyelt kérdés
Ha valaki menstruáció előtt szeretkezik a párjával akkor nagyobb az esélye h teherbe esik? Igaz védekeznénk, csak mindketten félünk attól h kiszakadhat a gumi.

2013. febr. 21. 23:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindig van esély a teherbeesésre!!

Előtti? Közbeni!! Hajajj, vérfürdő!! >:D

2013. febr. 21. 23:45
 2/7 anonim ***** válasza:
ha jó minőségű gumit vesztek nem lesz szakadás,de ha ennyit se tudsz inkább ne dugj
2013. febr. 21. 23:48
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Nincsen rá sok esély. Ha mégis félnétek, alkalmazzatok megszakítást is az óvszer mellé. Az a tuti :)
2013. febr. 21. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Csak érdeklődőm, ugye ez most nem komoly kérdés?

Ha már van menstruációd, csak kellene tudni róla az mi, Neked mennyi időközönként jön meg. Ja és ez a folyamat pontosan mi? Tudod ne haragudj, de kedves szülő?

Hány éves vagy, ha nem vagyok indiszkrét? Szóval előtte 1,2 nappal sem lehetsz az. Bár minden nő más, de jó lenne a saját testeddel tisztában lenned. N

2013. febr. 22. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:

4es! Szerintem nem kell így letámadni. :) Valószínűleg fiatal, és éretlen (és sajnálatos módon már él nemi életet), de ehhez semmi közünk. Csupán tanácsot jött kérni...

Őszintén szólva nekem 6éve van mensesem, viszonylag későn kaptam meg, hormonproblémáim vannak, de mindig rendszertelen volt, és nem is érdekeltek a "biztonságos" napok. Ergó: ebben nem vagyok jártas, és nem tudok tanácsot adni.

Kérdező: szerintem fordulj nőgyógyászhoz ha vannak kérdéseid. Esetleg keress fel felvilágosító szervezeteket, akik fiataloknak adnak tanácsot, és válaszolnak a feltett kérdésekre.

2013. febr. 22. 00:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval előtte 1,2 nappal sem lehetsz az"

Egy nő bármikor teherbe tud esni :-P Egy rendes orgazmus is kiválthat spontán peteérést.

Egyébként meg 20 éve gumival védekezek, egy nem kívánt terhesség sem volt és ez alatt az idő alatt talán kétszer fordult elő, hogy kiszakadt. Úgy félnek egyesek a gumi kiszakadásától, mintha ez általános dolog lenne. Ha a gumik össze-vissza szakadoznának ki, akkor nem használná senki ...

2013. febr. 22. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a sperma ha bejutna a méhbe ott még vígan el tudna lenni akár napokig is... Szóval ha rendszertelen a mestruációd, és nem tudod kiszámolni a biztonságos napokat, de teljesen parázol a gumikiszakadástól, akkor használjatok extra save gumit. Durexnak van ilyet. Egy hogy "nagyon" vastag, másik pedig, hogy spermiciddel van kezelve, szóval ha még ki is szakadna is véd titeket!
2013. febr. 22. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!