Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlás szedése mellett menstruáció előtti tünetek?
Már a második levelem felénél tartok. Eddig minden rendben ment. A tablettaszünetes napokon megvolt a megvonásos vérzés. Nem voltak kellemetlen mellékhatások. Mindig óra pontossággal veszem be. Múlt hét vasárnap megengedtem a barátomnak hogy belém élvezzen, mert itt a második levélnél már bőven hat a gyógyszer elvileg. Azóta viszont van egy kis para bennem, mert tegnap sírós hangulatomban voltam, ma feszül a mellem...nekem mindig így a gyógyszer szedése előtt mindig így kezdődött a menstruációm. Most viszont a következő tabletta szünetes időszakig még van 8 bogyóm.
A kérdés az, hogy van félni valóm? Vagy így a második levélnél még normális hogy kicsit bolondozik a hormonrendszerem és ilyen tüneteket produkál? Másnak volt már ilyen?
21L
Szia!
Szerintem ne parázz! A második levél felénél már biztos hogy véd.
A mellfeszülés lehet a gyógyszer mellékhatása.
Én is szedek fog.gátlót 1. levél végefelé vagyok már, előtte nem szedtem.
A barátommal nem voltam együtt megvárjuk a min. 1 hónapot.
Nekem is szokott feszülni a mellem. :)
És tényleg ne stresszelj, mert a stressz is hatással van a megvonásos vérzésre, egyik barátnőm nagyon parázott (ő is szed) és kb 6. napra jött meg neki:)
Sztem nincs miért aggódnód:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!